Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Καζάκος, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Με αφορμή την είδηση του θανάτου του Κώστα Καζάκου, ο γνωστός φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον ταλαντούχο ηθοποιό και να δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία του που βλέπουμε για πρώτη φορά. Πρόκειται για μία αδημοσίευτη φωτογραφία του με τη σύζυγό του, Τζένη Καρέζη και τον νεογέννητο γιο τους, Κωνσταντίνο. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Ελληνα φωτογράφου Κλεισθένη, ο οποίος έχει απαθανατίσει του μεγαλύτερους αστέρες της εγχώριας υποκριτικής σκηνής -και πολλούς της διεθνούς.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Καζάκος: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος συντετριμμένος στο νοσοκομείο που πέθανε ο πατέρας του

https://www.instagram.com/p/CidkyLArvWp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημειώνεται: «Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα στον Κώστα Καζάκο που πλέον είναι μαζί με την Τζένη του. Ο Κλεισθένης υπήρξε για πολλά χρόνια φωτογράφος του ζευγαριού. Στην φωτογραφία αυτή στις 4-5-1969 που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας βλέπουμε το ζευγάρι μαζί με τον νεογέννητο γιο τους να φεύγουν από το μαιευτήριο Μαρίκα Ηλιάδη όπου λίγες μέρες πριν γέννησε η Τζένη τον μοναχογιό τους Κωνσταντίνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA