Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες αναμένεται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα και να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης (14/9) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου του αγαπημένου της, Βασίλη Σταθοκοστώπουλου, στα νότια προάστια και μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με ένοιαξαν καθόλου τα σχόλια - Νιώθω πολύ περήφανη που έγινα μητέρα στα 46 μου»

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά, ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν το συνειδητοποιείς, κάθε μέρα που περνάει αναρωτιέμαι αν είμαι έγκυος. Ανακοίνωσα με απλό τρόπο στον Βασίλη ότι είναι έγκυος. Χάρηκε πάρα πολύ. Θέλαμε να κάνουμε παιδί, ήρθε τη σωστή στιγμή. Είμαι 6 μηνών. Θα κάνουμε ένα πάρτυ για το φύλο του μωρού. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη, αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι γι’ αυτό. Το μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά θέλω να έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες».

Ερωτηθείσα για το αν έχει κάνει πολιτικό γάμο, είπε: «Δεν θα απαντήσω αν κάναμε πολιτικό γάμο. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Δεν θα κάνουμε γαμοβάπτιση. Θέλω να γίνουν τα μυστήρια ξεχωριστά. Οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν την αρχή μιας εγκυμοσύνης μέχρι να φουσκώσει η κοιλιά. Δεν έχω προτίμηση για το αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι. Ο Βασίλης θέλει αγόρι, αν και στα κορίτσια έχει αδυναμία επειδή έχει ανιψιές. Είχα συζητήσει πολλά τηλεοπτικά project αλλά μετά την εγκυμοσύνη όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.