Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις διακοπές της στην Κρήτη κάνει η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Μπέτι Μίντλερ, απολαμβάνοντας λίγες στιγμές χαλάρωσης. Η 76χρονη χολιγουντιανή σταρ που είχε αποστομώσει τον πλανήτη με το Τweet ας απαγορεύσουν το Viagra μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να απαγορεύσει τις αμβλώσεις, βρέθηκε στο Ηράκλειο και απόλαυσε φαγητό σε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε ακόμη: Melanie C: Το πρώην Spice Girl αποκαλύπτει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στην Τουρκία το 1997

Διατηρώντας πολύ χαμηλό προφίλ, βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και εν συνεχεία στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και αμέσως μετά απόλαυσε το μεσημεριανό γεύμα με τον σύζυγό της και δύο συνεργάτιδές του σε γνωστό εστιατόριο της πόλης προκαλώντας παροξυσμό στους διερχόμενους τουρίστες που την αναγνώριζαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την επίσκεψή της στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου περίπου στις 2:30 το μεσημέρι μετέβη στο εστιατόριο όπου είχε κλείσει τραπέζι.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η χολιγουντιανή σταρ, ζήτησε να έχει ένα πλούσιο γεύμα με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ενώ για το κρασί προτίμησε μοσχάτο σπίνας από κρητικό αμπελώνα. Τα φρέσκα ψάρια από τις θάλασσες της Κρήτης, το ριζότο σουπιάς, το καλαμάρι σχάρας και το φρικασέ με ψάρι ανοιχτής θάλασσας ξετρέλαναν τη Μίντλερ, η οποία ολοκλήρωσε το γεύμα της απολαμβάνοντας ως επιδόρπιο πολίτικο χαλβά (σιμιγδαλένιο) με παγωτό, ενώ το λικέρ με μαστίχα Χίου της προκάλεσε θαυμασμό για το μοναδικό ελληνικό προϊόν τη μαστίχα που φύεται μόνο στη Χίο.

Πάντως, η ίδια αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες με τους τουρίστες που την αναγνώρισαν και εξέφρασαν συναισθήματα θαυμασμού θέλοντας να διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη την παρουσία της στο Ηράκλειο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA