Μενού
  • Α-
  • Α+

Οργισμένος φαίνεται πως είναι ο πρώην παίκτης του SurvivorΚωνσταντίνος Εμμανουήλ με την Μαρία Αντωνά, ιδίως μετά και τις δηλώσεις της Σοφιάννας Αβραμάκη στο Happy Day. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης πως η Σοφιάννα και ο Άρης είχαν έρθει αρκετά κοντά.

Διαβάστε ακόμη: Γάμος Μελισσανίδη: Το δαντελένιο νυφικό, η κουμπάρα Μελέτη και το πάρτι με Βίσση - Αργυρό

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης είχε δηλώσει:«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για τον Άρη, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα. Δεν έχαναν λεπτό, ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω».

Ωστόσο σύμφωνα με την Σοφιάννα Αβραμάκη μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν έχουν καμία επαφή. «Δεν έχει συνεχιστεί η φιλία με τον Άρη, σε καμία περίπτωση. Από την δική μου την πλευρά δεν υπάρχει πικρία, μέχρι και μία μέρα πριν τον τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω. Από την στιγμή όμως που δεν δέχτηκα και κάποια προσέγγισή από την αντίπερα όχθη δεν θα κάνω κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα σέβομαι την στάση του καθενός», είπε η ίδια στην εκπομπή Happy Day.

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σχολίασε στο Instagram: «Έλεγα στη Σοφιάννα, ο Άρης και η Μαρία σε χρησιμοποιούν, αυτοί οι δύο άνθρωποι σε χρησιμοποιούν και θα σε πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα. Βλέπω κάθε βράδυ στο youtube το βρισίδι που μου έχει ρίξει, σε μια θεσούλα που της έχουν δώσει εκεί στο πάνελ. Η κοπέλα είναι τόσο ανύπαρκτη που προσπαθεί να πάρει από μένα δημοσιότητα», είπε λίγο μετά για τη Μαρία Αντωνά.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προειδοποιεί την Μαρία Αντωνά ότι αυτός θα είναι εκείνος που θα βγάλει πρώτος τις συνομιλίες τους στη φόρα και όχι εκείνη αφού αυτή ήταν που του έστελνε μηνύματα και του έλεγε ότι είναι «Θεός»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA