Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Star, η Βίκυ Καγιά μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου περί διαφορών μεταξύ τους, αλλά και της Ζενεβιέβ Μαζαρί που απάντησε σε παλαιότερη δήλωση της Καγιά ότι δεν της λείπουν οι παλιοί συνεργάτες της από το ριάλιτι μόδας. «Δεν μπορώ να κάθομαι και να απαντάω σε αυτό το πράγμα. Όχι ότι με προσβάλλει και δεν θα ήθελα να απαντήσω, αλλά νομίζω της έχω απαντήσει ότι όταν είμαι εκνευρισμένη κι όταν δεν μου αρέσει κάτι, σας το λέω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Ουσιαστικό θέμα δεν είχαμε ποτέ», ξεκαθάρισε η Βίκυ Καγιά όσον αφορά την Έλενα Χριστοπούλου και συνέχισε: 

Διαβάστε ακόμη: Ζενεβιέβ Μαζαρί - GNTM: «Δεν πειράζει που δεν λείπει στη Βίκυ Καγιά η προηγούμενη κριτική επιτροπή»

«Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες που χαλάσαμε τις σχέσεις μας. Ήμασταν γνωστές και συνεργαστήκαμε πάρα πολύ αρμονικά. Δεν έχω κάποια αντίθετη άποψη. Τώρα αν στο τέλος της συνεργασίας μας υπήρξε κάποια ένταση κι οποιαδήποτε παρεξήγηση, είναι 4 χρόνια και δεν ξέρω αν έχει σημασία πια να το συζητάμε. Φυσικά, έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με τον τρόπο που αισθάνεται και καλά κάνει, αλλά από τη δική μου μεριά, ειλικρινά δεν υπάρχει καμία ατζέντα ή δεύτερη σκέψη». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί, τονίζοντας πως το να συνεργάζονται δύο άνθρωποι δεν τους κάνει αυτομάτως και στενούς φίλους. «Δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί είναι απαραίτητα και οι καλύτεροι φίλοι. Υπάρχουν σχέσεις που ήταν πιο τυπικές πριν τη συνεργασία και συνδέθηκαν παραπάνω οι άνθρωποι και έμειναν φίλοι, υπάρχουν και σχέσεις που παρέμειναν τυπικές και μετά. Δεν είναι κάτι μεμπτό. Να μην της λείψω, καλά λέει», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA