Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ του Σαββάτου (17/9) ο γνωστός τραγουδιστής, Κώστας Δόξας, συμμετείχε σε συναυλία στο Αττικό Άλσος μαζί με τον αδερφό του, Άκη Δείξιμο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, τη Σοφία. «Όλα πάνε καλά στη δικαστική διαμάχη. Αυτά είναι θέματα, όπως είπες, δικαστικά και θα τα αφήσω εκεί γιατί είναι και πολύ ευαίσθητα» ανέφερε ο Κώστας Δόξας στην κάμερα της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Η αγκαλιά με τον Γιώργο Μαυρίδη στα βαφτίσια των παιδιών του στη Μύκονο

 

Ο λόγος για τον οποίο οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες είναι η διατροφή της κόρης τους. Μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο, ο Κώστας Δόξας είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου για παραβίαση δικαστικής απόφασης να μην καταβάλει ολόκληρο το ποσό της μηνιαίας διατροφής της κόρης του.

Στη συνέχεια εκείνος αφέθηκε ελεύθερος και υπέβαλε μήνυση κατά της Μαρίας Δεληθανάση, κατηγορώντας τη ότι εκείνη γνωστοποίησε την είδηση της σύλληψής του μέσα σε πέντε λεπτά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA