Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δώρα Χρυσικού, η τηλεοπτική Αρετή από τη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», μίλησε σήμερα Δευτέρα (19/9) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην αγωγή που έχει δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ζητάει υπέρογκα ποσά από εκείνη, τη Ζέτα Δούκα και τον Νίκο Ψαρρά, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να τα βρουν εξωδικαστικά, εξηγώντας το λόγο. «Έχουμε λάβει η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς κι εγώ μία αγωγή, με την οποία μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά επειδή, υποτίθεται, ότι τον έχουμε συκοφαντήσει», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού και συμπλήρωσε:

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: Δεν περιμένω συγγνώμη - Εχουμε την αλήθεια με το μέρος μας

«Αυτή η αγωγή έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης δηλαδή και οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους και αυτό το πράγμα προχωράει έτσι. Και επίσης εγώ έχω λάβει δύο μηνύσεις, η μία υποτίθεται ότι είναι για ψευδομαρτυρία και την άλλη την έμαθα από τα Μέσα, δεν έχω λάβει καμία από τις δύο οπότε δεν ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται». 

Σε ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το αν υπάρχει πρόθεση να γίνει εξωδικαστικός συμβιβασμός, η Δώρα Χρυσικού απάντησε αρνητικά εξηγώντας και για ποιο λόγο δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. 

«Υπήρξε διά του νόμου μία προσέγγιση που είναι υποχρεωτική για την αγωγή που απέβη άκαρπη. Από τη δική μου την πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και θα τα καταθέσω όλα. Εγώ ουσιαστικά ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη μπροστά μου και εγώ οφείλω να καταθέσω την αλήθεια και αυτό θα κάνω», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA