Μενού
katia-dandoylaki
Κάτια Δανδουλάκη | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε τη Δευτέρα (19/9) στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για την πορεία της στην τηλεόραση και το θέατρο, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν, αλλά και για την επιλογή της να μιλήσει με πράξεις γύρω από τις υποθέσεις του #MeToo. «Θα έχετε ακούσει πολλούς ηθοποιούς να λένε πως την τηλεόραση την έκαναν για τα χρήματα. Δεν τόλμησα να το σκεφτώ ποτέ γιατί αν το έκανα θα με έφτυνε η τηλεόραση. Εγώ τη λάτρεψα και με λάτρεψε. Μόνο καλό είδα από την τηλεόραση και μόνο καλό μου έκανε. Και χρήματα και φήμη έξω από την Αθήνα σε όλη την Ελλάδα. Αλίμονο», είπε η Κάτια Δανδουλάκη όσον αφορά την καριέρα της στην τηλεόραση. 

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: Δεν περιμένω συγγνώμη - Εχουμε την αλήθεια με το μέρος μας

Όσον αφορά τη θεατρική της καριέρα ανέφερε ότι «Το θέατρο μου έδωσε χαρές, αλλά και οικονομικά δαγκώματα. Θα πω ότι το έκανα για τα χρήματα; Όταν κάνεις κάτι για τα χρήματα, θα σε χρησιμοποιήσει για τον ίδιο λόγο και μετά θα σε πετάξει. Εμένα δεν με πέταξε ποτέ και την έκανα με καμάρι. Τη λάτρεψα. Δεν θεωρώ την τηλεόραση δεύτερο είδος».

Στη συνέχεια τόνισε πως έχει τακτοποιήσει τα οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούσαν στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε και την ατάκα που της είχε πει κάποια στιγμή στο παρελθόν ο σύζυγός της, Μάριος Πλωρίτης. 

«Τα έχω τακτοποιήσει. Αν τυχόν δεν δουλέψω, δεν θα έχω αυτό το τρένο ζωής γιατί δεν μένω και σε παλάτια. Δεν έχω περιουσία κι είμαι πολύ ελεύθερη πάνω σε αυτό. Μπορεί να πάω να μείνω σε ένα δωμάτιο. Πρέπει να δουλεύω για να μένω σε αυτό το σπίτι που έχω 50 χρόνια που το νοικιάζω, δεν είναι δικό μου. Γιατί εγώ προτίμησα να δείξω όλη μου τη δραστηριότητα μου την επιχειρηματική και να ρίξω τα χρήματά μου στο θέατρο, το οποίο είναι ρώσικη ρουλέτα. Δεν χρωστώ, αλλά πρέπει να δουλεύω. Δεν έχω μετανιώσει που έκανα θέατρο γιατί θα είχα τρομερή ανασφάλεια να περιμένω ποιος θα μου κάνει μια πρόταση για να δουλέψω», εξήγησε η γνωστή ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Ο Μάριος Πλωρίτης μου είπε "ξέρεις ότι θα μείνεις στην ψάθα και δεν θα έχεις μία με αυτά που κάνεις, την επιχείρηση; Θέλω να ξέρω ότι το ξέρεις." Του είπα ότι το ξέρω και μου είπε "τότε θα το κάνεις"».

Τέλος, όσον αφορά τις υποθέσεις του #MeToo, η ίδια ανέφερε πως προτίμησε να μιλάει με πράξεις και όχι με λόγια. «Δεν χρειάστηκε να μιλήσω. Η πράξη μιλάει. Ό,τι έκανα, μίλησε από μόνο του. Εγώ δεν είχα μιλήσει και ποτέ και βγήκε μετά από δύο χρόνια. Είχα απαγορευτικό να μιλήσει ο οποιοσδήποτε. Μίλησε η πράξη. Τι να πω παραπάνω σε αυτό; Τα πολύ σοβαρά θέματα όταν τα πολυμιλάμε μπαίνουν διάφορα ζιζάνια μέσα και θολώνει το σωστό από το μη σωστό. Για αυτό πρέπει να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν να μιλάνε», τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη και κατέληξε:

«Όταν με ρώτησαν "τι σκέφτηκες;" είπα "δεν σκέφτηκα". Ένας άνθρωπος που είναι παραγωγός θα σκεφτόταν να κλείσει το θέατρο και να χάσει 350 - 400.000; Ούτε μου πέρασε από το μυαλό. Ήταν αντανακλαστική κίνηση. Τι να σκεφτώ; Με οδηγεί η ψυχή μου».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA