Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (20/9) στα δικαστήρια για την υπόθεση της σύλληψής του εν μέσω της καραντίνας, όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για την παρουσία του σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου συνάντησαν τον δημοφιλή τραγουδιστή στην Ευελπίδων, προσπαθώντας να του αποσπάσουν μια δήλωση. Ωστόσο, όπως διακρίνεται και στο βίντεο, ο Θέμης Αδαμαντίδης φαίνεται να σπρώχνει την ρεπόρτερ. «Η αλήθεια είναι ότι με σπρώχνει» δήλωσε η Φαίη στην Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη με τη συμπεριφορά του καλλιτέχνη.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Αργιανίδης: Συνελήφθη ο πρώην παίκτης του Survivor που απειλούσε να αυτοκτονήσει

«Δεν είναι λογικό, Φαίη μου. Είναι ένας καλλιτέχνης πολλά χρόνια. Δεν ήσουν πιεστική, ήσουν ευγενέστατη. Είναι ένας αγαπητός καλλιτέχνης, έχει συνηθίσει τις κάμερες, δεν μπορεί να βλέπει μια κοπέλα και να τη σπρώχνει. Ελάτε ρε παιδιά. Με θλίβει αυτό. Αυτή τη συμπεριφορά τη θεωρώ ανεπίτρεπτη. Στο J2US ήταν πάντα ευγενικός, τι είναι αυτό τώρα;» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA