Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσαν το παρών στην επίδειξη μόδας του Νίκου Τάκη και ο πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μοιράστηκε με το κοινό του φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά που διοργανώθηκε, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τους ανθρώπους με αναπηρία. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίζεται και η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία τον συνόδευσε στο event. Χαμογελαστή και με ένα ροζ φόρεμα η ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Η 79χρονη διαγωνιζόμενη, που «κέρδισε» κριτές και κοινό, τραγούδησε με τον Αντώνη Ρέμο

https://www.instagram.com/p/CiwhGV2o2s3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Από τη μεγάλη επίδειξη μόδας του οίκου @nikostakis , την 5η κατά σειρά, επίδειξη μόδας για ΑΜΕΑ ,με στόχο να περασει το πανανθρώπινο μήνυμα ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε ίσα δικαιώματα πάνω στην γη.Μεγαλο μπραβο για την πρωτοβουλια. Πολλοί γνωστοί άνθρωποι του καλλιτεχνικου και αθλητικου χώρου συμμετείχαν και πολλοί πολιτικοί παρακολούθησα.Τεραστιο μπράβο στην @Μαιρη Χρονοπουλου που έδωσε το μήνυμα ελπίδας για όλους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA