Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Έφη Σαρρή, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την πορεία της στο τραγούδι και την επεισοδιακή πρώτη γνωριμία με τον Νίκο Καρβέλα, το λόγο που υπογράφει με τους συντρόφους της συμβόλαια, αλλά και γιατί δεν απέκτησε παιδί, ενώ εξήγησε γιατί απευθύνθηκε στο παρελθόν σε ψυχίατρο. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε πως αν δεν είχε γίνει τραγουδίστρια, θα μπορούσε να δούλευε ως μαγείρισσα - αν ήξερε να μαγειρεύει - ή νηπιαγωγός. «Δεν θέλησα να αποκτήσω παιδί γιατί ήμουν απασχολημένη με τα θέματα της δουλειάς. Πρέπει να έχει όλη την προσοχή σου ένα παιδί», εξήγησε η ίδια για τον λόγο που δεν απέκτησε παιδί. 

Διαβάστε ακόμη: Σχοινάς - Γαρμπή: Ελαβαν εξώδικο μετά τη ρήξη της συνεργασίας με Μαζωνάκη - Τους ζητάνε 60.000 ευρώ

Εξήγησε πως ο λόγος που υπογράφει συμβόλαια με τους συντρόφους της είναι επειδή θέλει να γίνεται ό,τι θέλει εκείνη, ενώ δεν έκρυψε ότι έχει ψάξει κινητό συντρόφου της και έχει παρακολουθήσει σύντροφό της. «Θέλω από την αρχή τα πράγματα να μπαίνουν στη θέση τους δηλαδή τους λέω ποια είναι τα πράγματα που θέλω και άμα τα θέλει και ο άλλος, έχει καλώς. Τα συμβόλαια είναι πάντα ίδια, γίνεται πάντα μόνο ό,τι θέλω εγώ», τόνισε η Έφη Σαρρή. 

Όσον αφορά τους στίχους των τραγουδιών της, η ίδια εξήγησε πως της αρέσουν οι πικάντικοι στίχοι αφού πιστεύει ότι τυγχάνουν μεγαλύτερης απήχησης στον κόσμο. «Θεωρώ ότι τα τραγούδια με πικάντικο στίχο θα κεντρίσουν περισσότερο το ενδιαφέρον. Μου άρεσε να έχω αυτό το στυλ του τραγουδιού, με πιο "πικάντικο" στίχο», είπε.

Μάλιστα, αποκάλυψε για ποιο λόγο η πρώτη της συνάντηση με τον Νίκο Καρβέλα έληξε σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. «Όταν πρωτοσυνάντησα τον Νίκο Καρβέλα μου άνοιξε την πόρτα και μου είπε "α, φοράς μία κολόνια που δεν μπορώ να τη μυρίσω, θα τα πούμε άλλη φορά, χωρίς κολόνια". Ξανασυναντηθήκαμε, χωρίς κολόνια και όλα πήγαν καλά». 

Τέλος, σε ερώτηση εάν έχει πάει σε ψυχολόγο, η Έφη Σαρρή απάντησε χωρίς να παραλείψει να αυτοσαρκαστεί στο τέλος: «σε ψυχίατρο πήγα, λίγο πιο σκληρά, θεώρησε ότι αυτό είχα ανάγκη. Είχαν τύχει περιστατικά, είχα χάσει ανθρώπους όπως όλοι οι άνθρωποι. Μέχρι στιγμής δεν έχω νοσηλευτεί θα το μάθετε, πιστεύω». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA