Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άννα Φόνσου μιλάει στην πρεμιέρα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής (23/9) στις 23.30 στην ΕΡΤ1 για τον Γιώργο Μαρίνο, τον οποίο φιλοξένησε για μια περίοδο στο «Σπίτι του Ηθοποιού», αλλά και για ποιο λόγο έχει χάσει κάθε επικοινωνία μαζί του σήμερα. «Φιλοξένησα τον Γιώργο Μαρίνο στο "Σπίτι του Ηθοποιού" και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητάνε φωτογραφίες. Αυτός ο κύριος Βασίλης ήταν πάντα εκεί, ο Γιώργος του έχει βαφτίσει τα παιδιά του», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Διαβάστε ακόμη: Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Μετά το εξώδικο των 60.000 ευρώ έρχεται αγωγή 1 εκατομμυρίου

«Αφού πέρασε ένας μήνας, είπα στον Γιώργο ότι βάσει του καταστατικού, δεν μπορούμε να φιλοξενούμε εδώ έναν άνθρωπο που έχει λεφτά. Ήρθε ο Φασουλής μαζί με αυτόν τον κύριο και τον πήραν. Τον πήρα την άλλη μέρα και μου είπε "εδώ είναι παράδεισος, να έρθεις, Άννα μου" και του είπα ότι θα πάω αύριο. 

Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Και πήρα εκεί σε αυτό το ίδρυμα και μου είπαν ότι "έφυγε με τον κύριο Βασίλη και δεν είπαν πού πάνε". Προσπαθούσα τις πρώτες φορές να τον βρω και με πήρε αυτός ο κύριος Βασίλης, με έβρισε και μου είπε "μην ασχοληθείς ποτέ με τον Μαρίνο, που είναι και τι κάνει". Έναν άνθρωπο, όπως τον Γιώργο Μαρίνο με αυτή την καριέρα που δεν ανήκει σε αυτόν, αλλά σε όλο τον κόσμο δεν έχει δικαίωμα να μη μας λέει πού είναι και τι κάνει»,  κατέληξε η Άννα Φόνσου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA