Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κλίμα συγκίνησης είπαν σήμερα Πέμπτη (22/9) στις 12.00 το μεσημέρι το τελευταίο «αντίο» στη Μάρθα Καραγιάννη με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» στο Α’ Νεκροταφείο όπου τελέστηκε τρισάγιο προτού η σωρός της μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας για την αποτέφρωση. Συντετριμμένη κατέφτασε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε για την αγαπημένη της φίλη, Μάρθα, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια θέλει όταν φύγει από τη ζωή να αποτεφρωθεί και να σκορπιστεί η στάχτη της στην Κινέτα. «Είμαι πολύ συγκινημένη. Δεν μπορώ να μιλήσω. Και τι δεν έχω να θυμάμαι από τη Μάρθα. Κάναμε όνειρα μαζί. Καθόμασταν τρώγαμε μαζί και ονειρευόμασταν. Με γέλασε γιατί έφυγε μόνη», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.  

Διαβάστε ακόμη: Μάρθα Καραγιάννη: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» - «Πέθανε η Μάρθα μας, ήταν τόσο αντιστάρ»

«Τα όνειρά μας δεν τελειώνουν ποτέ. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά, ήταν στο κρεβάτι. Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι. Η Μάρθα γύρισε πολλές ταινίες. Εγώ επειδή δούλευα στα κέντρα και ξενυχτούσα, δεν μπορούσα να γυρίσω πολλές, αλλά συναντηθήκαμε, αγαπιόμασταν, κάναμε όνειρα, τρώγαμε και λέγαμε διάφορα», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση τι θα της έλεγε σαν τελευταίο «αντίο», η Ζωζώ Σαπουντζάκη απάντησε «Να με περιμένει», ενώ  στη συνέχεια αποκάλυψε πως και εκείνη θέλει να αποτεφρωθεί όταν φύγει από τη ζωή: «Δεν ήξερα πως ήθελε να αποτεφρωθεί. Και εγώ έχω σχέδιο για εμένα όταν κάποια στιγμή φύγω να με πετάξουν στη θάλασσα στην Κινέτα. Θα θυμάμαι πολλά πράγματα από τη Μάρθα Καραγιάννη». 

Στον τελευταίο αποχαιρετισμό η Ζωζώ Σαπουντζάκη «λύγισε» πάνω από το φέρετρο της αγαπημένης της φίλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA