Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη δείχνουν να κάνει μπάνιο γυμνή μαζί με τον 1 έτους γιο της, Σιλβέστερ. Μητέρα και γιος απολαμβάνουν το μπάνιο τους στο σπίτι, γυμνοί, με την Ραταϊκόφσκι να χρησιμοποιεί τα χέρια της για να καλύψει το στήθος της. Προκειμένου να κρύψει τον γιο της, σχεδίασε πάνω του μια καρδιά.

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Βασιλόπουλος: «Βράζουν» Μπιμπίλας, Γερασιμίδου και Χατζάκης με την αγγελία για ηθοποιούς χωρίς πληρωμή

Γρήγορα η ανάρτησή της έγινε viral, όμως το μοντέλο δεν δέχτηκε μόνο θετικά σχόλια. Αντιθέτως, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του Instagram που επέκριναν την κίνησή της να ανεβάσει φωτογραφίες του παιδιού της, ενώ είναι γυμνό.

https://www.instagram.com/p/Ci2R-mEMdBW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν θα έβαζα φωτογραφία ενός γυμνού μωρού. Δημοσίευσε απλώς τον εαυτό σου γυμνό για να κερδίσεις likes», γράφει κάποιος ακόλουθός της, με άλλους να προσθέτουν: «Γιατί στο καλό βάζεις φωτογραφίες με τον γυμνό γιο σου…; Το κάνεις μόνο για μερικά likes και προσοχή», «Αυτό δεν είναι εντάξει», «Θα είναι περίεργο ο γιος σου να δει αυτές τις φωτογραφίες όταν μεγαλώσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA