Μενού
  • Α-
  • Α+

Διακοπές στη Μύκονο έκανε για ακόμη μία φορά ο «βασιλιάς του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν, ο οποίος συνηθίζει να ταξιδεύει με το σκάφος του, έχοντας στο πλευρό του πολλές πανέμορφες γυναίκες. Ετσι έγινε και αυτή τη φορά που ο Νταν Μπιλζέριαν επισκέφθηκε το κυκλαδίτικο νησί και πέρασε αρκετές ημέρες διακοπών παρέα με αιθέριες υπάρξεις. Ο Αμερικανός πολυεκατομμυριούχος και playboy, που περιστοιχίζεται πάντοτε από αιθέριες υπάρξεις και τα... άγρια πάρτι του έχουν γίνει θέμα ουκ ολίγες φορές στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, άφησε για λίγο το αγαπημένο του Λας Βέγκας και βρέθηκε για ακόμη μία φορά στη Μύκονο.

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Την «πέθαναν» και εκείνη κοιμόταν - Το οργισμένο ξέσπασμά της στον «αέρα»

https://www.instagram.com/p/Ci6_1LzqIZg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://streamable.com/v91qb1

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε μάλιστα από τις διακοπές του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μία είναι από το σκάφος του ενώ βρίσκεται στη Μύκονο. Ο ίδιος είναι ξαπλωμένος φορώντας το μαγιό του και φαίνεται ότι κοιμάται και γύρω του είναι συγκεντρωμένες οι συνοδοί του, οι οποίες φορούν αποκαλυπτικά μαγιό, ενώ μία από τις κοπέλες κάνει ηλιοθεραπεία topless.

https://www.instagram.com/reel/Cg06J1_OIVe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CfMAzh2pp1A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CfBoS8gJ9wT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/Ce509clO5Ju/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA