Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να πάρει τα βουνά με τον σύζυγό της Μιχάλη Βιτζηλαίο κι όχι απλά πήρε τα βουνά, αλλά, ανέβηκε στη δεύτερη υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στο Σκολιό. Η κορυφή που αγγίζει τα 3.000 μέτρα (2.911μ.) προσφέρεται για αναρρίχηση αρχαρίων εξ' ου και το όνομά της (σ.σ.: σκολιό, από το σχολείο) και γι αυτό προφανώς και η Τζούλια Νόβα με τον σύντροφό της, αποφάσισαν να πάρουν μαζί τους και την μόλις 9 μηνών κόρη τους!

Μάλιστα, όπως ανέφερε σε σειρά αναρτήσεών της στο Instagram η Νόβα, η μικρή δεν τους δυσκόλεψε καθόλου, καθώς ήταν πολύ... συνεργάσιμη και σε μεγάλο μέρος της διαδρομής (σ.σ.: περίπου 4 ώρες ανάβαση) κοιμόταν! Κάποια στιγμή, η Τζούλια Νόβα ακούγεται να λέει σε ένα από τα βίντεο... «Τι κάνουμε οι τρελοί γονείς; Πού φέραμε το παιδί μας;». Υστερα λοιπόν από την τετράωρη ανηφόρα, έφτασαν στο ορειβατικό καταφύγιο Χρήστος Κάκκαλος, όπου και ξαπόστασαν πριν πάρουν ξανά το δρόμο της επιστροφής.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως ο Ολυμπος δεν είναι... παίξε γέλασε... Σήμερα μάλιστα, η ΕΜΑΚ προχώρησε σε δύο επιχειρήσεις, μία για έναν ορειβάτη με σπασμένο γόνατο που βρισκόταν στον Κάκκαλο, εκεί δηλαδή που ανέβηκε η Nova κι άλλη μία στη θέση Λούκι.

https://streamable.com/mczg8y
https://streamable.com/aaarea
https://streamable.com/sihbln
https://streamable.com/y7aza4
https://streamable.com/pi2sc5
https://streamable.com/wbqhti
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA