Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στο περιστατικό με το «ρεπορτάζ» περί απόπειρας αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη και την άβολη κατάσταση που επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής της το πρωί της Κυριακής. «Εμείς κάναμε αυτό που πάντα προσπαθούμε να κάνουμε. Προέκυψε αυτή η είδηση 3-4 λεπτά πριν βγούμε στον αέρα, οπότε μετά ξεκίνησε η επικοινωνία και των δημοσιογράφων με τις πηγές τις αστυνομικές και του νοσοκομείου. Στεναχωρήθηκα πολύ όταν άκουσα στον "αέρα" τη Δήμητρα εκνευρισμένη. Καταλαβαίνω ότι ήταν σε πολύ μεγάλη ταραχή. Αισθάνθηκε πάρα πολύ άσχημα και αισθάνθηκα άσχημα που ένιωσε έτσι» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας για Δούκισσα Νομικού: «Οικειοθελής η αποχώρηση» - Το ευχαριστώ στον ΑΝΤ1

«Δεν είχαμε κάνει δικό μας ρεπορτάζ πριν την εκπομπή για το τι ακριβώς έχει συμβεί και νομίζω ότι το τοπίο είναι ακόμα λίγο θολό απέναντι στο τι ακριβώς συνέβη, όμως από τη στιγμή που βγήκε και τοποθετήθηκε η ίδια, οφείλουμε να σεβαστούμε την τοποθέτησή της και να είμαστε διακριτικοί απέναντι σε αυτό που η ίδια θέλει γιατί έχει δίκιο, υπάρχουν οικογένειες από πίσω. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό ήταν να βγει η ίδια και να απαντήσει αυτό που θέλει να απαντήσει. Ας κρατήσουμε αυτό που η ίδια λέει».

Ερωτηθείσα για το αν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, απάντησε: «Ναι, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ. Της στέλνω την αγάπη μου και μία τεράστια αγκαλιά». Οσο για τις μηνύσεις που προανήγγειλε μέσα από τα stories της η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε ότι δεν θα απαντήσει για αυτό, αναφέροντας «αν κάτι τέτοιο προκύψει θα το δούμε τότε». «Είμαι πολύ στεναχωρημένη που είναι εκείνη στεναχωρημένη» είπε κλείνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA