Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό ραδιόφωνο και μεταξύ άλλων, απάντησε και στο ενδεχόμενο να πήγαινε στο Survivor. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1» και το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Ο τραγουδιστής απάντησε στο δίλημμα αν θα επέλεγε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο ή να πάει στο Survivor, επιλέγοντας με χαρά το πρώτο και μάλιστα χωρίς να πληρώνεται.  «Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην έτρωγα από τα σκουπίδια, μου έλεγαν τα παιδιά ότι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Δεν είναι για μένα αυτά. Στο σουβλατζίδικο δεν έχει τέτοια», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: 50 Cent: Η πρώτη ανάρτηση που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ

Αναφορικά, με το πρόσφατο περιστατικό, με τον έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο μαγαζί που εμφανίζεται και προκάλεσε τον εκνευρισμό του σημείωσε ο Βέρτης: «Υπήρχαν πολλές καταγγελίες στο μαγαζί απ’ ό,τι κατάλαβα. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή, δεν είναι κατοικημένη. Το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ. Υπήρξε ένας έλεγχος από την αστυνομία, μπήκε μέσα στο μαγαζί, τον έκανε κανονικότατα και δεν βρήκε καμία παράβαση. Εφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε, ξαναέκανε έλεγχο, έφυγε κι ήταν όλα κανονικά. Ξαναγύρισε μετά από λίγο για τρίτη φορά και έκανε τον ίδιο έλεγχο. Όταν λοιπόν, σε ελέγχουν για το ίδιο πράγμα τόσες φορές, αρχίζεις να χάνεις την υπομονή σου» είπε ο τραγουδιστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA