Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση του με τη φύση και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αλλάξει τρόπο ζωής και να υιοθετήσει μια πιο εναλλακτική καθημερινότητα. Ακόμα αναφέρθηκε στον πυρρίχιο που είχε χορέψει πέρσι το Δεκέμβριο ξυπόλητος και ημίγυμνος έξω στο χιόνι, αποκαλύπτοντας το λόγο για τον οποίο το έκανε, αλλά και γιατί δεν χορεύει πλέον ζεϊμπέκικο, ενώ τέλος, μίλησε για το ντοκιμαντέρ «Ρίζες» που θα παρουσιάσει φέτος στο MEGA.

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Δανδουλάκη για Χρήστο Πολίτη και τα 3 εκατομμύρια στη Λάμψη: «Δεν έχει συμβεί τίποτα απ' όλα αυτά»

«Όποιος έχει μεγαλώσει στην φύση, υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτές οι παιδικές αναμνήσεις και κάποια στιγμή ανασύρονται αυτόματα σαν αυτοπροστασία. Με την οικονομική κρίση οι συνθήκες δυσκόλεψαν πολύ στην Ελλάδα και τότε ήρθε η ώρα να πάρω μία απόφαση για μένα. Ή συνεχίζω τους τρελούς ρυθμούς ή βρίσκω μία άλλη λύση. Εκεί ήρθαν μέσα μου και ξύπνησαν οι φωνές των προγόνων, που μου είπαν να είμαι κοντά στα παιδιά μου, όσο περισσότερο μπορώ, γιατί μπορεί να γίνουν και δάσκαλοι», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός. 

Όσον αφορά τον πυρρίχιο που χόρεψε πέρσι ημίγυμνος και ξυπόλυτος στο χιόνι, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε το λόγο που το είχε κάνει. «Έριχνε χιονόνερο θυμάμαι και ήμουν στη θάλασσα. Είχαν αρχίσει να παίρνουν τηλέφωνο οι τράπεζες, η εφορία για τις δόσεις και τα δάνεια. Η δουλειά σου έλεγε "δεν έχω χρήματα να σε πληρώσω" και οι τράπεζες ζητούσαν τα λεφτά. Λέω θα τρελαθώ. Ήταν χειμώνας και τα βγάζω όλα, χορεύω έναν πυρρίχιο και βουτάω στη θάλασσα. Εκεί κατάλαβα ότι τελείωσε ο φόβος, κατάλαβα ότι υπάρχει η θεϊκή δύναμη», είπε ο ηθοποιός. 

«Υπήρχαν πολλές βδέλλες γύρω μου, πολλές συναισθηματικές και οικονομικές. Έβγαινες έξω να πιεις έναν καφέ και σε φόρτωναν με τα προβλήματα και τη μιζέρια τους. Έγινε ένα ξεκαθάρισμα, έφυγαν οι άνθρωποι που έπρεπε να φύγουν και άφησαν χώρο για νέους ανθρώπους», τόνισε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο δεν χορεύει πλέον ζεϊμπέκικο. «Για να χορέψεις ζεϊμπέκικο, πρέπει να έχεις ένα ερωτικό καημό, αφού δεν έχω ερωτικό καημό, δεν μπορώ να χορέψω ζεϊμπέκικο. Μπορεί να χορέψω για τις κόρες μου αν μου το ζητήσουν», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ «Ρίζες» που θα παρουσιάσει στο MEGA λέγοντας πως «Έχω να κάνω τηλεόραση έντεκα χρόνια. Ήθελα να υπάρχει κάτι χρήσιμο για τον κόσμο, κάτι που θα αφήνει ένα μήνυμα στους ανθρώπους και δεν θα τροφοδοτεί τον φόβο. Οι "Ρίζες" ξεκινούν αρχές Οκτώβρη και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα. Τα γυρίσματα είναι όλα εξωτερικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA