Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη της εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της έκανε η Κάρα Ντελεβίν. Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε σόλο και ινκόγκνιτο σε αεροδρόμιο στο Παρίσι και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν ενώ με το ζόρι μπορούσε κανείς να την αναγνωρίσει. Η Κάρα Ντελεβίν εμφανίστηκε φορώντας μάσκα προσώπου, σκούφο και γυαλιά ηλίου, με το πρόσωπό της να είναι μονίμως σκυφτό.  Ο λόγος για το ταξίδι της στο Παρίσι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Διαβάστε ακόμη: Brad Pitt - Emily Ratajkowski: Οργιάζουν οι φήμες ότι είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Υπενθυμίζεται ότι τα δημοσίευματα σχετικά με την υγεία της ξεκίνησαν από βίντεο που κυκλοφόρησαν και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου στα οποία το μοντέλο φαινόταν εξαθλιωμένο, χωρίς παπούτσια και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Η ίδια βρισκόταν σε υπερένταση, περπατούσε ασταμάτητα φορώντας τις κάλτσες της, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή μάλιστα, της έπεσε το κινητό από τα χέρια, το έπιασε, αλλά της έπεσε ξανά από τα χέρια.

https://www.tiktok.com/@maggie19706/video/7141119995676757274

Οι φήμες για την κακή κατάσταση του μοντέλου ενισχύθηκαν όταν η καλή της φίλη, Margot Robbie εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της κλαίγοντας. Η υποψήφια για Οσκαρ ηθοποιός εθεάθη να κάνει μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσει τα συναισθήματά της και ήταν συντετριμμένη ενώ έφευγε από το σπίτι της Ντελεβίν. Στις εικόνες, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Daily Mail, η ηθοποιός φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της, αφού έβγαινε από το σπίτι του μοντέλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αδελφή της Κάρα Ντελεβίν, Πόπη, έφτασε επίσης στο σημείο, επισκέφτηκε την αδερφή της και έφυγε λίγες ώρες αργότερα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τα αγαπημένα πρόσωπα της Ντελεβίν φέρεται να έχουν εκφράσει επίσης ανησυχίες και έχουν σκεφτεί μια πιθανή παρέμβαση, και η επίσκεψη της Ρόμπι θα μπορούσε να είναι ένα άλλο σημάδι ότι οι φίλοι και η οικογένεια του μοντέλου είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να της προσφέρουν υποστήριξη. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, η Ρόμπι κουβαλούσε μια μικρή αποσκευή και κάτι που φαινόταν να ήταν μια πλαστική σακούλα γεμάτη προϊόντα περιποίησης ή φάρμακα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA