Μενού
  • Α-
  • Α+

Με «στρατό» από μοντέλα συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο ο Αμερικανός πολυεκατομμυριούχος και playboy, Νταν Μπιλζέριαν. Στις τελευταίες φωτογραφίες του που δημοσιεύει το πρακτορείο NDP, ο «βασιλιάς του Instagram» διακρίνεται να κάνει βόλτες στα Ματογιάννια έχοντας δίπλα του αιθέριες υπάρξεις, όπως συνηθίζει να κάνει, λόγος για τον οποίο άλλωστε έχει θέμα ουκ ολίγες φορές στα μέσα ενημέρωσης. Ο Νταν Μπιλζέριαν έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο κυκλαδίτικο νησί και συνηθίζει να το επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Εκτός από τις βόλτες στα Ματογιάννια όμως, ο Νταν Μπιλζέριαν, περνά και ξεχωριστές στιγμές στη βίλα που διαμένει, το οποίο μάλιστα έχει και εκπληκτική θέα του νησιού. 

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Πασχίζει να ανέβει τις σκάλες με το στενό της φόρεμα

Μάλιστα, σε βίντεο που δημοσίευσε σε story στο Instagram του, ο «βασιλιάς» του κοινωνικού μέσου βρίσκεται στη πισίνα της βίλας, την ώρα που μέλη του προσωπικού του αδειάζουν μέσα σε αυτή πολλά κιλά πάγου προκειμένου ο ίδιος και οι σύντροφοί του να κάνουν... παγοθεραπεία, στην οποία ορκίζονται φανατικοί του wellness και πολλοί σταρ του Χόλιγουντ.

https://streamable.com/rivugs

Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές ξεγνοιασιάς που περνούσε στο σκάφος του, περιστοιχισμένος από τις συνοδούς του. 

https://www.instagram.com/p/Ci6_1LzqIZg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://streamable.com/v91qb1

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε μάλιστα από τις διακοπές του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μία είναι από το σκάφος του ενώ βρίσκεται στη Μύκονο. Ο ίδιος είναι ξαπλωμένος φορώντας το μαγιό του και φαίνεται ότι κοιμάται και γύρω του είναι συγκεντρωμένες οι συνοδοί του, οι οποίες φορούν αποκαλυπτικά μαγιό, ενώ μία από τις κοπέλες κάνει ηλιοθεραπεία topless.

https://www.instagram.com/reel/Cg06J1_OIVe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CfMAzh2pp1A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CfBoS8gJ9wT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/Ce509clO5Ju/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA