Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα (26/9) η Super Κική είχε εξομολογηθεί μέσα από stories στο προφίλ της στο Instagram πως κατά 99,9% πάσχει από βαριά κατάθλιψη και σήμερα Τρίτη (27/9) η instagrammer επανήλθε στο θέμα με νέο story μέσω του οποίου αποκάλυψε πως πήγε σε ψυχίατρο και εκείνος της έδωσε αγωγή. Μάλιστα, η ίδια έδειξε στην κάμερα και ορισμένες άσπρες τρίχες που έχει βγάλει στο κεφάλι της. «Τελικά μου την έδωσε την αγωγούλα. Άσπρισαν και τα μαλλιά μου. Όλα καλά, καλημέρα», έγραψε η Super Κική, ενώ έδειχνε τις άσπρες τρίχες στο φακό, ενώ έδειχνε να μη χάνει το κέφι της. 

Διαβάστε ακόμη: Super Κική: «Κατά 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη, είμαι πολύ καλή γι' αυτόν τον κόσμο»

Στα χθεσινά insta stories της η Super Κική είχε αναφέρει: «Έχω περάσει διάφορες δοκιμασίες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία 2,5 χρόνια είναι πολύ διαφορετική, τώρα δεν ελέγχεται, πολλή πληροφορία, πολύ καριο..., πάρα πολύ καριο... Μάλλον είμαι πολύ καλή για αυτόν τον κόσμο, μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά έτσι θεωρώ εγώ. Με έπνιξε αυτό, νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα και υποφέρω».

«Εμένα το πρόβλημά μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος ή πόσο κακός είτε από μηνύματα είτε από κοντινούς μου είτε από περαστικούς, εμένα αυτό με φθείρει. Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν διανοούμαι πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος. Γι' αυτό όταν λυπάμαι, λυπάμαι επί δέκα και όταν χαίρομαι, χαίρομαι πολύ λιγότερο από όσο ένας κανονικός άνθρωπος. Η αγωγή δεν είναι κακό πράγμα, επιστήμονες άνθρωποι την έχουν βγάλει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA