Μενού
  • Α-
  • Α+

Μάγεψε το κοινό το βράδυ της Τρίτης (27/90 στο Ηρώδειο, ο Ιταλός σταρ Eros Ramazzotti. Ο διεθνούς φήμης Ιταλός «τροβαδούρος» επισκέφθηκε τη χώρα μας στο πλαίσιο πέντε μαγευτικών κι ανεπανάληπτων εμφανίσεων σε σπουδαίους ιστορικούς χώρους, σε Ευρώπη κι Ισραήλ. Ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που έδωσαν το παρών, βρέθηκε και ο Αντώνης Ρέμος με την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ. Οι δυο καλλιτέχνες που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί διατηρούν μέχρι και σήμερα μια στενή φιλία. Ο Eros Ramazzotti όταν εντόπισε τον Αντώνη Ρέμο ανάμεσα στο κοινό, κατέβηκε από τη σκηνή και αφού πέρασε ανάμεσα από τους θεατές, τον πλησίασε, τον αγκάλιασε και έκατσε δίπλα του. Μάλιστα, ανέβηκε και στη σκηνή και είπαν μαζί ένα τραγούδι. 

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη βραδινή εμφάνιση μετά από 2 μήνες - Εκνευρίστηκε μόλις είδε τις κάμερες

Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που παρευρέθηκε στη συναυλία και αποκάλυψε πως δεν κατάφερε να συνυπάρξει καλλιτεχνικά με τον Eros Ramazzotti αν και το ήθελε χρόνια. «Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι μαζί…ρωτήστε τους υπεύθυνους και το ποιοι αποφασίζουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως φέτος το χειμώνα θα εμφανίζεται επί σκηνής παρέα με την Καίτη Γαρμπή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA