Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρίτα Όρα έχει συνηθίσει τους φαν της σε εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά τώρα αποφάσισσε να προκαλέσει μέσω του προφίλ της στο Instagram, όπου ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με την ίδια να ποζάρει γυμνή μέσα στην μπανιέρα της, την οποία είχε γεμίσει με νερό ροζ απόχρωσης. Μπορεί να μην έμειναν πολλά στη φαντασία, αλλά με τις πόζες της η Ρίτα Ορα μέσα στην μπανιέρα, κατόρθωσε να κρύψει τα επίμαχα σημεία. Παρόλα αυτά ξετρέλανε τους followers και θαυμαστές της με αποτέλεσμα τα likes και τα κολακευτικά σχόλια να πέσουν βροχή. 

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Πετρουλάκη: «Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη ήμουν σε κώμα τρεις μέρες - Δεν μπορούσα να περπατήσω»

«Φαίνεσαι τόσο όμορφη», «Ρίτα, είσαι υπέροχη!», «Είσαι λαμπερό κορίτσι», είναι μόνο μια μικρή γεύση από τα σχόλια που έγιναν στην ανάρτηση της Ρίτα Όρα, η οποία υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του Ιουλίου παντρεύτηκε τον σύντροφό της και σκηνοθέτη, Τάικα Γουαϊτίτι, όπως αποκάλυψε τον περασμένο η βρετανική Sun.  Μάλιστα, πηγή της Sun είχε τονίσει πως το ζευγάρι προτίμησε έναν κλειστό γάμο αφού το βασικό για εκείνους είναι ότι αγαπιούνται και ότι ένιωθαν πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και όχι να το διαλαλούν παντού από πριν. «Είμαι ερωτευμένη. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Είμαι ερωτευμένη, είμαι ερωτευμένη, αμήν! Αλλά αγαπώ και την αγάπη. Πάντα πίστευα πολύ σε αυτή και πάντα ένιωθα ότι πάντα ήθελα το παραμύθι και αυτό είναι που αγαπούσα μεγαλώνοντας», είχε δηλώσει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της. 

https://www.instagram.com/p/CjCtcGiPYjv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια πηγή είπε εκείνη την εποχή: «Δεν πρόκειται για το να κάνουν ένα μεγάλο επιδεικτικό πράγμα και να το λαλούν από πριν. Το θέμα είναι απλώς να είναι ερωτευμένοι και να αποφασίσουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA