Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (28/9) στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους γιους του, τα μαθητικά του χρόνια, τη νέα σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι» και τον ρόλο του, αλλά ξέσπασε και κατά του Θεάτρου Τέχνης. Ο ηθοποιός θυμήθηκε τα μαθητικά του χρόνια αποκαλύπτοντας πως ήταν ροκάς με μακριά μαλλιά, ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής αλλά και ότι πέρασε 8ος στα ναυτιλιακά. Στη συνέχεια μίλησε για τους δυο γιους που έχει αποκτήσει με τη Μυρτώ Αλικάκη

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανατρεπτική απάντηση όταν ρωτήθηκε για τη ρήξη στη συνεργασία του με τον Διονύση Σχοινά

«Ο Δημήτρης, ο μεγάλος μου γιος τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης όμως επειδή έκανε έναν μικρό ρόλο στο “Έτερος Εγώ” κάτι που το Θέατρο Τέχνης δεν δέχεται τον έδιωξαν. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα πάει σε κάποια άλλη σχολή ή αν θα ξαναπάει στο Θέατρο Τέχνης αλλά από την αρχή… Δεν έχουν πρόβλημα μόνο με την τηλεόραση, ούτε στο θέατρο αφήνουν τα παιδιά να παίξουν ενώ φοιτούν. Του έχω μιλήσει για τις δυσκολίες του χώρου αλλά του έχω πει πως δεν πρέπει να επηρεαστεί ποτέ από το γεγονός πως τα πράγματα σε μένα και τη μητέρα του πήγαν καλά στη δουλειά. Υπάρχουν χιλιάδες ταλαντούχοι ηθοποιοί που περνάνε δύσκολα. Από εκεί και πέρα θέλω και τα δυο παιδιά μου να κάνουν αυτό που θέλουν… Ο Δημήτρης έγινε vegan και με έχει επηρεάσει και εμένα. Έχω ελαττώσει αρκετά το κρέας» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης για τον μεγάλο του γιο.

Οσο για το αν θα έπαιζε μαζί του, είπε: «Πολύ θα χαρώ να έπαιζα μαζί του». «Ο μικρός μου γιος, είναι 16.5 ετών τώρα, παίζει ποδόσφαιρο στον Ιονικό και κάνει μια άλλη σοβαρή προσπάθεια. Προσπαθεί να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Κι εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα» είπε για τον μικρό του γιο.

Μιλώντας για τη σειρά «Παγιδευμένοι», είπε: «Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ιδιαίτερος τύπος. Είναι πολύ ωραίο παιδί. Είναι μια κατηγορία μόνος του. Στην αρχή λες “τι φάση;”. Αλλά τελικά λες είναι και γ@@ω τα παιδιά. Είναι πολύ ντόμπρος, πολύ ευθύς και ότι έχει να πει στο λέει. Εξαιρετική όμως είναι και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ. Αυτή η κοπέλα θα μείνει. Στο λέω και να με θυμηθείς» δήλωσε ο Πέτρος Λαγούτης και συνέχισε «Είναι μια δολοφονία που χωρίς να το γνωρίζουμε από την αρχή, άμεσα εμπλεκόμενοι είναι οι δυο πρωταγωνιστές μας… Εγώ είμαι αστυνόμος πάλι… Δε ξέρω γιατί με διαλέγουν σε αυτόν τον ρόλο πάντα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA