Μενού
  • Α-
  • Α+

Dua Lipa και Trevor Noah φαίνεται πως είναι μαζί. Κι αυτό γιατί ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να φιλιούνται σε έξοδό τους σε τζαμαϊκό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. «Κάθονταν ήσυχα μακριά από όλους στο εστιατόριο», ανέφερε στη Daily Mail για τη Dua Lipa και τον Trevor Noah κάποιος που τους είδε να δειπνούν. Και συμπλήρωσε: «Ήταν ξεκάθαρο πως ήταν ερωτευμένοι και κάθονταν κοντά ο ένας στον άλλο καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου. Έφυγαν μαζί και ενώ περπατούσαν, σταματούσαν για να αγκαλιαστούν και να φιληθούν».

Πάντως, ούτε η Dua Lipa ούτε ο Trevor Noah έχουν τοποθετηθεί στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, οι δύο τους πιστεύεται πως γνωρίστηκαν φέτος στα Grammy όπου ο Trevor Noah ήταν παρουσιαστής και η Dua Lipa τραγουδούσε.  Τα νέα έρχονται λίγες ώρες αφότου ο Trevor Noah ανακοίνωσε πως παραιτείται από την παρουσίαση του The Daily Show έπειτα από επτά χρόνια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA