Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια με την υγεία της και πώς κατάφερε να την ξεπεράσει, ενώ αποκάλυψε πως όταν φύγει από τη ζωή, δεν θέλει κηδεία, αλλά να καεί και να πετάξουν την τέφρα της στη θάλασσα. «Ήμουν χρόνια παράλυτη, υπέρχοντρη, 120 κιλά. Πέρασα φρικτούς πόνους, κάηκα ολόκληρη για δεύτερη φορά. Πέρασα από πολλές καταστάσεις δύσκολες. Πάλεψα δύο χρόνια με τον φυσικοθεραπευτή μου. Με σήκωσε, περπάτησα, ξαναζώ. Δεν ζω τέλεια, αλλά πήρα τη ζωή μου πίσω και η ζωή είναι ωραία τελικά», δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Αννα Βαγενά: Κάνω γυμνισμό σε αυτή την ηλικία

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιθυμία της όταν φύγει από τη ζωή να μη γίνει κηδεία, αλλά αποτέφρωση και να πετάξουν την τέφρα της στη θάλασσα.

«Έτσι θέλω να γίνει. Ήρεμα, διακριτικά. Για όνομα του Θεού, όχι κηδείες. Κανείς να μην ξέρει που θα είμαι. Πιστεύω στη σεμνότητα της αποχώρησης. Η μετάβασή μου σε έναν άλλο κόσμο είναι πολύ σοβαρό πράγμα και θέλω να γίνει σεμνά, λιτά», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ δεν έκρυψε πως «Δεν θέλω να γεράσω πάρα πολύ. Είμαι ήδη μεγάλη, δεν θέλω να γίνω πολύ πολύ μεγάλη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA