Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον καναπέ του The 2night Show, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Φωτεινή Αθερίδου, μαζί με τουν σύζυγό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και στο κατά πόσο αυτό επηρεάζει την καθημερινότητά της. Αρχικά η νεαρή ηθοποιός, η οποία είναι κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, τόνισε για τον ερχομό του παιδιού της: Όλα άλλαξαν. Στην αρχή φρικάρεις, ξαφνικά ήταν όλο μία ευθύνη. Τώρα καμία σχέση, τώρα ψοφάω» είπε και πρόσθεσε μιλώντας για τον πατέρα της: «Είναι αξιολάτρευτος μπαμπάς. Όταν ήμουν μικρή με ενοχλούσε, όταν μας σταματούσαν στον δρόμο για να του μιλήσουν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Ακούω με την τρίτη φορά. Τώρα εντάξει μιλάς δυνατά και κάνω χειλανάγνωση. Έχω 75 % απώλεια ακοής» είπε η Φωτεινή Αθερίδου απευθυνόμενη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας είπε: «Πρέπει να της μιλάς τρεις τέσσερις φορές, Με την πρώτη δεν τα ακούει. Με τη δεύτερη, τρίτη… Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Σιωπή. Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ε; Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ναι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA