Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κατερίνα Βρανά: Στα όνειρά μου περπατάω και τρέχω

«Σιγά - σιγά προσαρμόστηκα στη νέα καθημερινότητα και συνεχώς το προσπαθώ. Το θέμα είναι να μην με σταματήσει από ότι θέλω να χαρώ. Λατρεύω το stand up, γεμίζει η σκηνή και πραγματικά θα έβγαινα στη σκηνή και με κρεβάτι και με ουροκαθετήρα» είπε η Κατερίνα Βρανά που βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4. Η stand up comedian, αυτόν τον καιρό ετοιμάζει τη νέα της παράσταση με τίτλο «Υπό Κατασκευή» αλλά «δεν είμαι σίγουρη τι κάνω. Λέω στο κοινό να μου φέρονται σαν μικρό παιδάκι, αν δεν καταλάβουν ένα αστείο να μην με γιουχάρουν». 

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Ζουγανέλης: Ο καβγάς στο δρόμο για να υπερασπιστεί οδηγό

«Στα όνειρά μου όχι μόνο περπατάω, τρέχω. Και καμιά φορά στη μέση του ονείρου εκεί που τρέχω λέω “πού πάω αφού είμαι ανάπηρη”. Το μυαλό μου ακόμα στα όνειρά μου δεν έχει επεξεργαστεί ότι είμαι ανάπηρη. Γιατί έχω και περίεργη αναπηρία. Έχω περίεργες βλάβες. Μπορώ να σηκωθώ και να περπατήσω, απλώς θα ήμουν σε τρικυμία και το πρόβλημα είναι ότι το σώμα μου ταλαντεύεται πάρα πολύ και πρέπει να βρει ισορροπία. Σε μία από τις ταλαντώσεις εγώ κινδυνεύω να πέσω. Δεν υπάρχει λόγος. Άμα μειωθεί η ταλάντωση μπορεί να μπορώ να περπατήσω. Αλλά και αυτό δυσκολεύει από την έλλειψη όρασης», αποκάλυψε η Κατερίνα Βρανά

«Παρατήρησα τον τελευταίο χρόνο πώς με ρωτάνε πώς νιώθω σαν γυναίκα» είπε η Κατερίνα Βρανά και συμπλήρωσε: «δεν νιώθω το ίδιο γιατί έχουν αλλάξει πολλά. Είναι διαφορετικό να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο τσουλώντας. Μου αρέσει να μιλάω για αυτά και το στοίχημα είναι να γίνουν αστεία, μην γίνει μανιφέστο. Το δουλεύεις και κοιτάς μέχρι που νιώθει άνετα το κοινό αλλά και μέχρι που νιώθω άνετα εγώ». Για την περιπέτεια της υγείας της η κωμικός είπε πως «όταν φτάνεις κοντά στον θάνατο, κάποιες ντροπές φεύγουν. Η ντροπή δεν είναι μέρος του χαρακτήρα. Κάποιες φορές οι νοσοκόμες μου είναι σε φάση “Κατερίνα σκ...”». «Βρίζω τη μητέρα μου και τους βοηθούς μου τις ημέρες που δεν είμαι καλά αλλά αυτό βοηθάει. Μου φέρονται παραπάνω κανονικά σαν να θεωρούν ότι χρησιμοποιώ την αναπηρία μου για να μου κάνουν τα χατίρια. Υπάρχουν μέρες που θέλω να κάτσω στο κρεβάτι, κάτω από το πάπλωμα και να κλαίω αλλά κυρίως αυτό συμβαίνει κοντά στην περίοδο», σημείωσε. 

«Στην παράστασή μου μιλάω πολύ για την γυναικεία αυτοϊκανοποίηση. Ο κόσμος γέλασε πάρα πολύ όταν τα άκουσε. Αλλά προς το παρόν το αναφέρω χιουμοριστικά για να ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Δεν γίνεται να μη μιλάς για αυτά όταν είναι καθημερινή βρισιά. Οι θεατές γέλασαν πολύ και με ένα κομμάτι ότι από όταν έπαθα ό,τι έπαθα με χαρακτηρίζουν με αντρικά επίθετα» είπε η Κατερίνα Βρανά. Πλέον «νιώθω πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου πια, έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αλλά εντάξει λέω “πήγα να πεθάνω, δεν έπαθα και κάτι”. Όταν έχεις ζήσει μια τέτοια συνταρακτική ιστορία, θεωρεί ο κόσμος ότι έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA