Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δικαστικό σίριαλ ανάμεσα σε Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη φαίνεται πως θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια και ένα από αυτά, ίσως το σημαντικότερο, θα είναι το αίτημα του τραγουδιστή για συνεπιμέλεια των παιδιών του πρώην ζευγαριού.  Αν μετά το αίτημά του, το δικαστήριο εκδώσει θετική απόφαση, τότε το ποσό της διατροφής, το οποίο αρχικά ανερχόταν στα 4.000 ευρώ, θα ρυθμιστεί εκ νέου, αναλόγως με τα διαστήματα που θα ορίσει το δικαστήριο να βλέπει τα παιδιά του.

Η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «T-live» κι εξήγησε τι θα συμβεί σε περίπτωση που αλλάξει η συνεπιμέλεια. «Θα γίνει αλλαγή στο κομμάτι της διατροφής και αλλαγή στην επικοινωνία σε ό,τι αφορά την διατροφή. Και οι δύο γονείς με βάση τη συνεπιμέλεια θα ελεγχθούν φορολογικά και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει τι υποχρεούται ο καθένας για την διατροφή, αλλά και για το χρονικό διάστημα που περνά με τα παιδιά. Αν αποδειχθεί ότι τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μεγαλύτερα, τότε μπορεί και να πληρώνει τον Θοδωρή Μαραντίνη για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά τους», ανέφερε η δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται πως ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καθώς κρίθηκε ένοχος, επειδή δεν κατέβαλε στην πρώην σύζυγό του το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA