Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες δηλώσεις για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την πρεμιέρα που έκανε στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζεται φέτος τον χειμώνα με τον Γιώργο Γιαννιά. Ερωτηθείς για την κόντρα με τον παρουσιαστή, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι μία φορά, όταν ασχολούνται μαζί σου και κάνουν οι συνάδελφοί σου τη δουλειά που τους στέλνεις τόσα χρόνια να κάνουν, δεν θα το πεις εφιάλτη αυτό. Μία φορά ρε φίλε ήρθαν τα παιδιά και σε ρώτησαν! Ολοι αυτοί δηλαδή που κάθεσαι στο πάνελ και σχολιάζεις όλη μέρα, που είναι δηλώσεις αναγνωρίσιμων ανθρώπων, ζούνε εφιάλτη; Είναι σαν να μας λες ότι η δουλειά που κάνουμε προκαλεί στους άλλους εφιάλτη. Πιστεύω ότι αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε κουμπαριά ή δεν ξέρω τι θα γίνει… κάτι θα γίνουμε. Δεν θέλω να κρατάω κακία με κανέναν. Πραγματικά, μερικές φορές… ώπα. Oταν άκουγα που έβγαινε και έλεγε ότι ήθελε και πράγματα που δεν ίσχυαν, εγώ ένα πράγμα θέλω να κρατάτε ότι ο Γιώργος είναι καλό παιδί, τρελό παιδί, αλλά πάντα λέει την αλήθεια».

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Ξεσπά κατά των γονιών της - «Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση»

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Τσαλίκης: «Εγώ ένα πράγμα θέλω να κρατάτε ότι ο Γιώργος είναι καλό παιδί, τρελό παιδί, αλλά πάντα λέει την αλήθεια. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “Μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητο”. Κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η βλακεία». Ο Γιώργος Τσαλίκης πρόσθεσε για τα σχέδιά του: «Μπορεί να με δείτε κάπου τηλεοπτικά στο δεύτερο μισό της σεζόν», ενώ σε ερώτηση για το εάν είναι και άλλο πρόσωπο δίπλα του, ο τραγουδιστής είπε με χιούμορ: «Με τον Γρηγόρη»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA