Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τις τηλεοπτικές του συνεργασίες με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στο Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη. «Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, κατά βάθος είμαι ευγενής. Κάποια στιγμή ξέφυγα -γιατί καμιά φορά εγώ ξεχνώ ότι υπάρχουν κάμερες. Νομίζω ότι αν κάτσω πέντε λεπτά και μιλάμε, είναι σαν να πίνουμε καφέ. Είπα κάποια πραματάκια κι αισθάνθηκα ελάχιστα άβολα σε κάποιες στιγμές. Να φύγω αλλά γενικά όχι πέρασα ωραία», ανέφερε. 

Διαβάστε ακόμη: Rihanna: Επέστρεψε στο Instagram για να παρουσιάσει τα νέα της εσώρουχα, φορώντας τα

Όταν η συζήτηση πήγε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Σταρόβας πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Κάποια στιγμή πρέπει να πάρω ένα βραβείο γιατί είμαι ο μόνος που άντεξε πέντε σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Έχουμε μια σχέση τέτοια, που νιώθω σαν να είμαι σπίτι. Εκεί καθόμουν κι έβλεπα σειρές στο laptop κι έκανε όλη τη δουλειά ο Γρηγόρης. Αν μου άρεσε κάποιος καλεσμένος -όχι από έπαρση- έβγαινα κι έλεγα δύο πραγματάκια. Τα προτιμώ τα Καρντάσιανς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA