Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη γνωριμία και τον έρωτά του με την Αμάλ Αλαμουντίν μίλησε σε συνέντευξή του ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο διάσημος ηθοποιός, παρόλο που έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση, τον γάμο και τα παιδιά του με τη δικηγόρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μίλησε για πρώτη φορά στο talk show της Nτρου Μπάριμορ για το πώς ξεκίνησε η ερωτική τους ιστορία. «Λοιπόν, είναι αστείο. Ηρθε στο σπίτι στη λίμνη Κόμο με μια φίλη της για να μας επισκεφθεί και αμέσως εντυπωσιάστηκα» είπε αρχικά ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Στη συνέχεια εξήγησε το πώς ερωτεύτηκε τη Βρετανίδα δικηγόρο, η οποία ειδικεύεται στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Διαβάστε ακόμη: Cara Delevingne: «Πήγα σε σεμινάριο αυνανισμού και μου είπαν να βγάλω το εσώρουχό μου»

«Το πιο αστείο πράγμα είναι ότι μου τηλεφώνησε ο Μπράιαν Λουρντ, ο ατζέντης μου, ο οποίος μόλις είχε γνωρίσει την Αμάλ και εκείνη του είπε: "Ναι, θα πάω στο Κόμο με μια φίλη μου". Αμέσως μετά ο Μπράιαν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: "Έρχεται μια κοπέλα στο σπίτι σου την οποία θα παντρευτείς"».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Έλεγα: "Είσαι ηλίθιος. Ξέρεις ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί". Και τότε έρχεται η Αμάλ και μείναμε ξύπνιοι όλο το βράδυ μιλώντας και από τότε άρχισα να της γράφω ένα σωρό γράμματα» ανέφερε ο ηθοποιός, με την Ντρου Μπάριμορ να τον ρωτά: «Εννοείς με χαρτί και με μολύβι;». «Ναι, ακόμα γράφουμε γράμματα. Τα αφήνουμε στο μαξιλάρι» απάντησε ο διάσημος ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA