Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αγαπημένη ηθοποιός Κοραλία Καράντη, το βράδυ της Τετάρτης, έκατσε για πρώτη φορά στην πολυθρόνα του The 2Night Show καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε πως το «Καράντη» δεν είναι το πραγματικό της επίθετο καθώς το πραγματικό ήταν δύσκολο και το μπέρδευαν όλοι. «Δε λέω δημόσια το επίθετο μου, γιατί είναι κάτι πίσω από το οποίο κρύβομαι. Όταν θέλω να περάσω χωρίς να με παρατηρήσουν. Το Καράντη είναι το πατρικό όνομα της μητέρας του Βύρωνα» τόνισε.

«Παλιότερα είχα προκατάληψη με τις συνεντεύξεις, φοβόμουν γιατί θεωρούσα ότι ο ηθοποιός ότι θέλει να το πει, το λέει μέσα από τη δουλειά του. Με την τροπή που πήραν τα πράγματα κατάλαβα ότι ήταν λάθος όλο αυτό. Ήταν μια αντίληψη των παλιών ηθοποιών, ενώ στη γενιά μου ήταν λίγο πιο χαλαρή» τόνισε αρχικά η ηθοποιός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μεγάλωσα με τους παππούδες μου. Ήταν άνθρωποι ακέραιοι που ξεχώριζαν το λάθος από το σωστό που δεν με άφηναν να παρεκκλίνω. Από τη μια μεριά έπαιρνα αγάπη και από την άλλη, μου έμαθαν το όριο. Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Βύρων Πάλλης ήμουν 9 ετών, μέχρι τότε δεν είχα πρότυπο άντρα.Η προσωπικότητα του πατέρα είναι αυτό που θα δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα σε μια γυναίκα. Στην προσωπική μου ζωή είχα μια μανία με τους μεγαλύτερους άντρες και το αποδίδω στην απουσία του πατέρα μου. Ο Βύρων Πάλλης ήταν ένας άνθρωπος που φρόντισε την καλλιέργεια της μόρφωσής μου και της σκέψης μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA