Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κρις Τζένερ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο ισχίο της για να απαλλαγεί από τους φριχτούς πόνους από τους οποίους υπέφερε το τελευταίο διάστημα και το χειρουργείο στάθηκε η αφορμή για να αποκαλυφθούν στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς, The Kardashians, οι «τελευταίες» της επιθυμίες, αλλά και μια επιθυμία της κόρης της, Κιμ Καρντάσιαν, η οποία θα έχει πιο άμεση υλοποίηση. Η Κιμ Καρντάσιαν, λοιπόν, ζήτησε από τον γιατρό της μητέρας της να κρατήσει τα οστά από το ισχίο της γιατί θέλει να φτιάξει κοσμήματα, όπως αποκάλυψε η Κρις Τζένερ σε συνομιλία που είχε με την κόρη της, Κάιλι Τζένερ, χαρακτηρίζοντας ως «ανατριχιαστική» την επιθυμία της Κιμ. 

Διαβάστε ακόμη: Angelina Jolie: Εγινε έργο street art με ουλές μαστεκτομής – Ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου

Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο η άλλη κόρη της, Κλόε, θύμισε στην Κρις Τζένερ ότι εκείνη σε κάποια στιγμή στο παρελθόν τους είχε ζητήσει όταν πεθάνει να την αποτεφρώσουν και να φτιάξουν κολιέ με τις στάχτες της, λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι «περίεργο», άποψη που δεν συμμερίστηκε η Κρις Τζένερ, αφού το χαρακτήρισε «υπέροχη ιδέα». Μάλιστα, όπως φάνηκε από τη συνομιλία, η Κάιλι δεν θέλει καν να την αποτεφρώσουν. 

Το σίγουρο είναι ότι εάν ποτέ η Κρις Τζένερ πέσει σε κώμα, έχει δώσει εντολή να της φτιάχνουν τα νύχια μια φορά την εβδομάδα επειδή - όπως είπε - ο κόσμος θα θέλει να την επισκέπτεται. Μάλιστα, η εν λόγω επιθυμία έχει συμπεριληφθεί στη διαθήκη της. 

Πάντως, η παραπάνω συζήτηση έγινε αφορμή να αποκαλυφθεί ότι στο παρελθόν η Κρις και η Κάιλι σκέφτονταν να διαλέξουν μαυσωλείο για να τις θάψουν μετά θάνατον και με αφορμή την υπενθύμιση της Κλόε ότι το σόι τους είναι μεγάλο και δεν θα χωρέσουν όλοι, η Κάιλι πέταξε την ιδέα στο συγκεκριμένο μαυσωλείο να επιτρέπεται να ενταφιαστούν μόνο συγκεκριμένες γενιές. «Θα είναι σαν κλαμπ! Όχι, δεν είσαι στη λίστα», κατέληξε αστειευόμενη η Κρις Τζένερ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA