Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος στη σχέση της με τον σύντροφό της, Δημήτρη, έδωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη πριν μάλιστα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, σύμφωνα πάντα με απάντηση που έδωσε η ίδια σε follower της στο Instagram. Το μοντέλο είχε δημοσιεύσει δύο στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει σε ένα κατακόκκινο φόντο, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και αντίστοιχο κραγιόν και στη λεζάντα έγραψε: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».

Διαβάστε ακόμη: Justin Timberlake - Jessica Biel: Ανανέωσαν κρυφά τους γαμήλιους όρκους τους

Κάτω από την εν λόγω δημοσίευση, κάποιος χρήστης της έγραψε: «Καταπληκτική φωτό! Ο σύζυγος την τράβηξε;». Εκείνη απάντησε στο σχόλιο ότι χώρισε, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν αστειευόταν ή αν το εννοεί. «Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Cjs51n8N5_K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι απαντά η οικογένειά της

Η εκπομπή Open Weekend και η δημοσιογράφος, Πένυ Καβέτσου επικοινώνησε με το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη, που ανέφερε πως οι σχέσεις του πρώην πλέον ζευγαριού είναι τέλειες, ωστόσο οι δυο τους χώρισαν γιατί δεν ταίριαζαν πλέον οι ζωές τους. «Όλα είναι μια χαρά με τη Δήμητρα. Είναι μια δημιουργική περίοδος για εκείνη, ασχολείται με τα επαγγελματικά της. Με τον πρώην σύντροφό της έχουν τέλεια σχέση. Ούτε τσακωμοί υπήρξαν, ούτε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι ζωές τους, δε συνέβη κάτι άλλο. Αγαπιούνται πολύ, αλλά δε γίνεται να προχωρήσουν μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά το περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA