Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη ζωή της, την καριέρα της στο τραγούδι, τον έρωτα και τον ρόλο που παίζει στη ζωή της, ενώ έκανε και μία συγκλονιστική αποκάλυψη για το παρ' ολίγον τροχαίο που την έκανε να σταματήσει το αλκοόλ. Ερωτηθείσα για τη δημιουργία οικογένειας και αν είναι έτοιμη για αυτό, η τραγουδίστρια απάντησε πως «πλέον είμαι στο ό,τι έρθει, κουράστηκα να προγραμματίζω», σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν θα άφηνε τον Ορχομενό για να μείνει μόνιμα στην Αθήνα. Οσο για την καριέρα της στο τραγούδι και αν έχει σκεφτεί να αλλάξει το ρεπερτόριό της, απάντησε: Υπηρετώ το δημοτικό τραγούδι, αλλά τραγουδάω και άλλα είδη. Μου αρέσει η τραπ και αγαπημένο μου τραγούδι είναι το "Νησί", αλλά δεν θα τραγουδούσα γιατί δεν το έχω». 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καραμίχος: «Οταν πήγα στην Αμερική δούλευα ως πορτιέρης, οδηγός και έκανα μασάζ»

Μιώντας για τα αστεία περιστατικά που της έχουν συμβεί πάνω στη σκηνή, η Γωγώ Τσαμπά είπε: «Εχω μπερδέψει τα παπούτσια μου, έχω ξεχαστεί και έχω βγει με τις παντόφλες, έχω κάνει πολλές γκάφες. 

Τέλος, αναφερόμενη στον εθισμό που είχε στον αλκοόλ είπε: «Σίγουρα η δουλειά, η δική μας δουλειά και η νύχτα παίζει τον ρόλο της, αλλά ήμουν και επιρρεπής. Μου έκανε κουμάντο το αλκοόλ, είπα όμως εγώ το τέλος, δεν θα περίμενα να έρθει το δικό μου το τέλος από το ποτό», ενώ αποκάλυψε και συγκλόνισε λέγοντας «πήγα να πέσω πάνω σε ένα αυτοκίνητο που μέσα ήταν μία οικογένεια. Τότε σταμάτησα το ποτό». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA