Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα Σάββατο (29/10) η Ελένη Μενεγάκη, η οποία κλείνει τα 53 της χρόνια και θέλησε να το γιορτάσει με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε αγουροξυπνημένη και σχεδόν χωρίς καθόλου μακιγιάζ να κρατάει μια ανθοδέσμη που της έκανε δώρο ο Μάκης Παντζόπουλος. «… όταν ξυπνάς την ημέρα των γενεθλίων σου με μια αγκαλιά λουλούδια! Μ.Π.», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη, βάζοντας μια καρδιά δίπλα στα αρχικά του ονόματος του Μάκη Πατζόπουλου.

Διαβάστε ακόμη: Αποκλειστικό: Τηλεοπτική συνάντηση της Μενεγάκη με την Σπυροπούλου - Η πρώτη εκπομπή που κόβεται στον ΑΝΤ1

Στην δε τοποθεσία αναφέρει Ιταλία, δείχνοντας πως οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και το γεγονός ότι η «Ελένη» δεν προβλήθηκε την Παρασκευή - ανήμερα της εθνικής μας εορτής - και οργάνωσαν μια σύντομη απόδραση στη γειτονική χώρα. Μπορεί η ίδια να κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική της ζωή και να αποφεύγει να αναφέρεται δημόσια στον Μάκη Παντζόπουλο, όμως, πριν μερικούς μήνες όταν είχε καλεσμένο στην «Ελένη» τον Γιάννη Νταλιάνη και συζητούσαν για την αγάπη, η Ελένη Μενεγάκη είχε εκμυστηρευτεί για τον σύντροφό της:

https://www.instagram.com/p/CkStmcNrOCZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, άρα, έχεις ζήσει τα πάντα, όχι μόνο την ένταση του πάθους, του έρωτα, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα, νομίζω πως ναι. Θα σου πω κάτι που κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση. Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου υπάρχουν πολλές στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές: αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω. Μου είπες κάτι που εγώ το συζητάω μαζί του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA