Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Τάσος Κωστής, ο οποίος πρωταγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μίλησε στο «Πρωινό μας» για τη συγγένειά του με τον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο, ενώ αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και σχολίασε τις απόψεις που διατυπώνουν ορισμένοι ηθοποιοί, οι οποίοι τονίζουν πως δεν θα συνεργάζονταν ποτέ ξανά μαζί τους. «Με τον Γιάννη Μπέζο είμαστε ξαδέρφια. Ο Γιάννης δεν είναι καθόλου αυστηρός σαν άνθρωπος, είναι η χαρά της δουλειάς και του γυρίσματος. Απλά δεν μπορεί τις μύτες, την ψευτιά ή το δήθεν και αντιδρά», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής.  

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νίνου: Εφυγαν για το χωριό στα Γιάννενα για να «γλιτώσουν από το κυνηγητό»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις άσχημες συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου και αναρωτήθηκε: «Άμα σου συμπεριφέρεται άσχημα γιατί δεν τον κόβεις; Γιατί του το επιτρέπεις; Σε κάποιον που σου σου συμπεριφέρεται άσχημα γιατί δεν του αντιστέκεσαι; Γιατί δεν τον κόβεις έστω και αυτό το λίγο; Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, δε θα πάρει ο άλλος φόρα και θα νομίζει ότι είναι ανεξέλεγκτος».

Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τον Γιώργο Κιμούλη, ο Τάσος Κωστής τόνισε: «Έχει καταδικαστεί σε κάτι ο Κιμούλης; Ποιος δεν έχει κακή συμπεριφορά; Αυτό τι πάει να πει ότι πρέπει να του κόψουμε τη ζωή; Δεν μπορεί να δουλέψει, να ζήσει; Καταδικάστηκε σε κάτι; Πόσος κόσμος είναι που έχει κάκιστη συμπεριφορά; Καν' τον να μην έχει κακή συμπεριφορά. Του αποκλείεις το δικαίωμα να δουλέψει, να ζήσει; Ας τιμωρηθούν. Ας τον καταγγείλουν. Να είναι κάτι που θα είναι ποινικά κολάσιμο, να πάνε στο δικαστήριο. Ας καταδικαστεί». 

Σχολιάζοντας ερώτηση που του έχουν κάνει παλαιότερα για το αν θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη εάν εκείνος αθωωθεί στο δικαστήριο, ο Τάσος Κωστής απάντησε: «Αν αθωωθεί κάποιος στο δικαστήριο, θα εξακολουθεί η ρετσινιά να τον κυνηγάει; Δεν θα αθωωθεί ποτέ κι ας το πει το δικαστήριο;».

«Υπάρχει μια νέμεσις… Κάτι παθαίνουν αυτοί και πληρώνουν την κακή τους συμπεριφορά. Τώρα αν θα την πληρώσουν παραπάνω ή λιγότερο, δεν έχει σημασία, αλλά ας μην φτάσουμε στο άλλο άκρο της ανθρωποφαγίας, τύπου "να μην ξαναδουλέψει ποτέ". Εσύ που λες να μην ξαναδουλέψει, ποιος είσαι; Ο δικαστής; Είσαι αναμάρτητος; Δεν έχεις κάνει τίποτε;», αναρωτήθηκε στο τέλος ο Τάσος Κωστής.   

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA