Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Ρία Ελληνίδου η οποία μίλησε για την πορεία της στο παραδοσιακό τραγούδι, για την πρώτη της εμφάνιση στο πάλκο στα 13 της χρόνια αλλά και για τα viral βιντεάκια της στο TikTok. «Ξεκίνησα από πολύ μωρό να θέλω να παίξω μουσική» είπε και πρόσθεσε πως σήμερα ξέρει να παίζει αρκετά μουσικά όργανα αλλά η αδυναμία της είναι τα κρουστά. Από τότε που μιλάω τραγουδάω, δεν κάνω τίποτα άλλο», είπε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια και στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με απρεπείς συμπεριφορές θαμώνων αλλά πλέον έχει βρει την κατάλληλη ατάκα για να τους... «κόβει» τη φόρα:

«Θα το αντιμετωπίσω με γέλιο. Θα του πω ''έφυγες μάστορα, επόμενος''. Κάθε μέρα μου κάνουν πρόταση γάμου. Έρχονται παντού. Όπου και να βρεθώ έρχεται κάποιος και μου λέει ''Σε παντρεύει η μάνα σου;''. Μου έχουν πει ''πληρώνω το βάρος σου σε χρυσό'' και του λέω ''ναι, ρε φίλε αλλά δεν είμαι πολλά κιλά, άσε με να πάω να φάω καμιά προβατίνα και να το συζητήσουμε''».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA