Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον Κώστα Φιλίππογλου φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης στο The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όταν ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή μέχρι σήμερα δίνοντας ωραία πάσα στον παρουσιαστή να προχωρήσει σε μια ξεχωριστή εξομολόγηση.  «Δεν θα ήθελα να γυρίσω πουθενά στο παρελθόν γιατί είναι αυτή η ζωή τόσο ωραία με την αρχή και το τέλος της. Ζήσε ωραία τα χρόνια που μπορείς, μην πειράξεις κανέναν, αγάπα τους ανθρώπους, αν γίνεται να δώσεις αγάπη και να φύγει η ψυχή σου ήρεμη. Δηλαδή αν με ρωτήσεις, χωρίς να θέλω να πω ότι είμαι και σοφός, αλλά νιώθω τι κατάλαβα από αυτή την ζωή» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια προχώρησε σε μια κίνηση – έκπληξη.

«Υπήρχε και ένα πολύ ωραίο ρητό που το έλεγε ο πατέρας μου. Μου επιτρέπεις να τον πάρω ένα τηλέφωνο; Θα τον πάρω! Δως μου ένα δευτερόλεπτο να τον πάρω, να μου πει αυτό το στιχάκι και να το ακούσεις όπως μου το έλεγε πάντα» πρόσθεσε με τρυφερότητα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέχρι να πληκτρολογήσει τον αριθμό και να καλέσει τον πατέρα του, Τάσο. «Έλα μπαμπά, είμαστε στον αέρα της εκπομπής και έχω έναν πάρα πολύ ωραίο κύριο ηθοποιό, τον Κώστα Φιλίππογλου καλεσμένο και μιλάμε για τον χρόνο. Σε πήρα να μου πεις εκείνο το ποίημα που μου λες».

«Ήταν για τον χρόνο, οχτάστιχο και θυμάμαι να σου πω μόνο τους τέσσερις τελευταίους. Σ’ αυτή την παμφάγο, την όλη πορεία, τι τάχα μας μένει θαρρώ μ’ απορία. Μονάχα το τώρα μας μένει θαρρώ, το μόνο σημείο σχεδόν σταθερό. Σ’ αυτή τη νησίδα λοιπόν ας σταθούμε και κάθε καλό της καρπό ας γευτούμε. Στιγμή ευτυχίας ας μην πάει χαμένη, γιατί έξω απ’ το τώρα ποιος ζει ποιος πεθαίνει» τόνισε ο Τάσος Αρναούτογλου σε αυτή την απρόσμενη τηλεοπτική συνομιλία με τον γιο του στον αέρα του The 2night Show στον ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA