Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για πρώτη φορά με λεπτομέρειες για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και την ελπίδα της να γίνει κάποια στιγμή μητέρα. Η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός σε συνέντευξη στο Rolling Stone για το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού, είπε ότι θα ήθελε να γίνει μητέρα κάποια στιγμή στο μέλλον, προσθέτοντας ωστόσο πως αυτό θα ήταν ενδεχομένως ένα δύσκολο εγχείρημα. «Είναι ένα πολύ μεγάλο και υπαρκτό θέμα στη ζωή μου», είπε αλλά σημείωσε ότι ελπίζει να γίνει μητέρα με άλλους τρόπους τα επόμενα χρόνια. «Oπως και να είναι γραφτό να τα αποκτήσω, θα τα αποκτήσω», πρόσθεσε σχετικά με την προοπτική να κάνει παιδιά.

Διαβάστε ακόμη: The Crown - Elizabeth Debicki: «Πιέστηκα πολύ, πίστευα ότι ο ρόλος της Νταϊάνα θα είναι παγίδα»

Η διπολική διαταραχή σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας «προκαλεί ασυνήθιστες μεταπτώσεις στη διάθεση, την ενέργεια, τα επίπεδα δραστηριότητας, τη συγκέντρωση και την ικανότητα να εκτελούμε καθημερινές εργασίες». Η Gomez μοιράζεται τη μάχη που δίνει με τα προβλήματα ψυχικής υγείας στο νέο ντοκιμαντέρ «Selena Gomez: My Mind & Me».

«Θα είμαι ανοιχτή για αυτό το θέμα. Έχω πάει σε τέσσερα κέντρα θεραπείας. Νομίζω ότι όταν πέρασα τα 20, όλο αυτό άρχισε να γίνεται πιο σκοτεινό, ένιωθα ότι δεν είχα τον έλεγχο αυτού που αισθανόμουν, είτε αυτό ήταν πραγματικά υπέροχο, είτε πολύ κακό», εξηγεί. Οπως αναφέρει στη συνέχεια, είχε πάντα την εντύπωση ότι θα παντρευτεί στα 25 της χρόνια, όμως το γεγονός ότι τα πέρασε κι είναι ακόμα ανύπαντρη την έκανε να νιώθει απογοήτευση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA