Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της γνωστής make-up artist Βικτώριας Γκρόσου, που είχε δημιουργήσει και τη δική της σχολή. Η είδηση για τον θάνατο της έγινε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και η κηδεία της θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής της, την Καβάλα. «Με θλίψη σας ανακοινώνουμε πως η Queen μας, μέντορα μας και πολυαγαπημένη μας Victoria Grosu μας αποχαιρέτησε σήμερα για τους ουρανούς. Η μνήμη της και το έργο της θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ζωές μας» αναφέρεται -μεταξύ άλλων- σε ανάρτηση των συνεργατών της για τον θάνατό της.

Διαβάστε ακόμη: Zac Efron: Αγνώριστος για τον νέο του ρόλο - «Μοιάζει με τον Λόρδο Φάρκουαντ» γράφουν στο Twitter

Βικτώρια Γκρόσου: Η ανάρτηση για τον θάνατό της

https://www.instagram.com/p/Cki7S4MN3pm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Με θλίψη σας ανακοινώνουμε πως η Queen μας, μέντορα μας και πολυαγαπημένη μας Victoria Grosu μας αποχαιρέτησε σήμερα για τους ουρανούς. Η μνήμη της και το έργο της θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ζωές μας, που τόσο δημιουργικά άλλαξε και ενέπνευσε! Η ομάδα που η ίδια επέλεγε να βρίσκεται στο πλάι της, δεσμεύεται να συνεχίσει το όραμα της και το έργο της με πάθος και αγάπη όπως η ίδια έκανε πάντα. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί to Σάββατο 5/11 στο Παλαιοχώρι Καβάλας στον κοιμητήριακο Ιερό Ναό Ταξίαρχη Μιχάηλ στις 15:00. Τα μαθήματα των σχολών BTC θα παύσουν για 10 ημέρες και τα social media θα βρίσκονται ανενεργά για 40 ημέρες, προς μνήμη της παντοτινής μας mentor» γράφει χαρακτηριστικά η ανάρτηση στο προφίλ της Βικτωρίας Γκρόσου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA