Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τις πρόσφατες δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού, Νεφέλης Ορφανού, που αφορούσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Εγώ αυτά τα πράγματα τα είχα διαχωρισμένα. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν σε μια κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου πρότειναν και εμένα να βγούμε, αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο».

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία

Από πλευράς του ο Σπύρος Μπιμπίλας συμβούλευσε - μεταξύ άλλων - τους ρεπόρτερ να μην πιέζουν ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας για δηλώσεις, ενώ αποκάλυψε πως μια ηθοποιός που επίσης έπαιζε στη σειρά «Ρετιρέ» είχε κάνει κάνει μια «σοβαρότατη καταγγελία» για τον Πέτρο Φιλιππίδη. 

«Θα συμβούλευα τους ρεπόρτερ να μην πηγαίνουν για δηλώσεις σε αρκετά μεγαλύτερους ανθρώπους για να μην παίρνουν και τέτοιου είδους απαντήσεις. Το ότι κάποιος δεν βιάστηκε, δεν σημαίνει ότι δεν βιάστηκαν άλλοι άνθρωποι. Επομένως, πρέπει να έχουμε λίγη σύνεση σε όσα λέμε ακόμα και αν είμαστε μεγαλύτεροι άνθρωποι. Σέβομαι τη Νεφέλη και την αγαπώ, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να την πιέζετε», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ. 

Ακόμα πρόσθεσε ότι μια ηθοποιός, η οποία έπαιζε επίσης στη σειρά «Ρετιρέ» όπως η Νεφέλη Ορφανού, έχει κάνει μια «σοβαρότατη καταγγελία» για τον Πέτρο Φιλιππίδη. 

«Υπάρχει άλλη μια συνάδελφός της που έπαιζε στο Ρετιρέ και έχει καταγγείλει αυτό που της συνέβη, η οποία είναι και πάρα πολύ φίλη μου. Επομένως, δεν έχω λόγο να μην την πιστεύω. Με πληροφόρησε τώρα για ένα γεγονός που είχε συμβεί πριν 25 χρόνια και το είχε καταγγείλει στις αρχές του Καναδά γιατί εκεί ζει και εκεί έκανε την ένορκη κατάθεση. 

Έχει κάνει μια καταγγελία σοβαρότατη για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κανείς δεν μπορεί να ρίξει λάσπη σε αυτόν που έχει κάνει μια καταγγελία. Για να κάνεις καταγγελία, δεν τρελάθηκες, κάτι πρέπει να σου έχει συμβεί. Κάθε κατάθεση κάθε ανθρώπου είτε είναι υπέρ είτε κατά παίζει ρόλο σε μια δίκη», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA