Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Μαριλού Κατσαφάδου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις απώλειες αγαπημένων της προσώπων, που την έχουν στιγματίσει. Αρχικά, εμφανώς συγκινημένη, εξομολογήθηκε για τον χαμό του Πάνου Νάτση: «Με τον Πάνο ήταν κάτι παραπάνω από συναδελφική σχέση, ήταν αδελφική. Ήταν ο αδελφός που δεν είχα. Είχε τέσσερις αδελφές και ξέρει να συμπεριφέρεται σε μία γυναίκα, ό,τι κι αν ήταν αυτή η γυναίκα. Δεν μου είναι πολύ εύκολο να μιλάω για τον Πάνο. Δεν είναι κάτι που μπορώ να το περιγράψω, δε μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις. Δεν υπήρχε ένα βράδυ που να πεις δεν πέρασα ωραία με τον Πάνο. Ήταν ωραίος τύπος. Πάντα να δώσει, να μοιραστεί» τόνισε και αναφερόμενη στη σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, σημείωσε: «Τις έχω δει, τις έχω ξαναδεί… μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο, αυτό που με ταρακούνησε και με συγκλόνισε είναι ότι δεν θα ξαναδώ κάτι καινούργιο από τον Πάνο. Όλα πια είναι για μένα μια μνήμη και μια επανάληψη».

Η νεαρή ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την απώλεια της μητέρας της, επίσης ηθοποιού Χριστίνας Βαρζοπούλου. «Είμαι πολύ περήφανη που έχω αυτούς τους δυο γονείς. Όταν έφυγε η μητέρα μου, έγινα εγώ η γυναίκα του σπιτιού. Σκέφτομαι ότι εγώ συνέχισα τη ζωή μου, έκανα το παιδάκι μου. Εκείνος, όμως, τι κάνει μόνος; Η πρώτη μου σκέψη όταν ήμουν στις Σέρρες ήταν να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου, να πούμε τα κουτσομπολιά μας. Εκεί την αντιλήφθηκα την απουσία της», τόνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA