Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πρόδρομος Τοσουνίδης ήταν ο έτερος καλεσμένος του The 2Night Show το βράδυ της Πέμπτης και εκεί μίλησε για τη σειρά «Μαρία η άσχημη», την αποχή του από την τηλεόραση τα τελευταία 14 χρόνια αλλά και τη σχέση που έχει με τον πατέρα του η οποία πέρασε από χίλια κύματα. «Με τον μπαμπά μου είχαμε πάντα μια σχέση που τσακωνόμασταν κλπ. Όταν είδα την παράσταση ''Ο Εμποράκος'' του Άρθρους Μίλερ με τον Κώστα Καζάκο αγάπησα τον πατέρα μου. Στην παράσταση αυτήν. Του το είπα αν και εκείνος μου είπε «καλά, καλά, αργότερα». Τώρα του το είπα ξανά γιατί ο πατέρας μου έχει πάθει εγκεφαλικό και μπορώ να του λέω ότι θέλω γιατί δεν μου απαντάει, δεν μιλάει.

»Οπότε του λέω, ''μπαμπά στεναχωριέσαι που δεν μιλάς;'' και συνεχίζω ''μη μιλάς, πολλά μας είπες τόσο καιρό! Τώρα θα λέω εγώ''. Θέλω να πω όμως ότι εκεί αγάπησα τον πατέρα μου. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα της εκκλησίας, είχε τις αρχές από τους γονείς της και όχι μορφωμένη οπότε στο σχολείο με βοηθούσε μέχρι ένα σημείο. Άρα όλα τα θέματα και τα προβλήματα της εφηβείας δεν ήταν σε θέση να τα κατανοήσουν. Δεν ήταν οι γονείς να συζητήσουν και να καταλάβουν ακριβώς πολλές ανάγκες όπως είναι οι σημερινοί γονείς. Βέβαια, αυτό δεν τους κάνει κακούς γονείς. Τους κάνει υπέροχους γονείς γιατί αυτό που ήταν το κυρίαρχο πράγμα στο σπίτι μας ήταν η αγάπη» τόνισε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: 

«Βέβαια πήρα και παίρνω αγάπη από τους γονείς μου. Είμαι πάρα πολύ τυχερός, πήρα πάρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου αν και τους ταλαιπώρησα πάρα πολύ σαν παιδί. ‘Ήμουν ο μικρός εξορκιστής και δεν ικανοποιούμουν με τίποτα. Δεν ήμουν παιδί, ήμουν διάολος. Ηρέμησα μεγαλώνοντας μέσα από το θέατρο, με τα κείμενα και με τις παραστάσεις. Το θέατρο με έκανε καλύτερο άνθρωπο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA