Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασε ο Κώστας Φραγκολιάς στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star όπου παραχώρησε συνέντευξη. Αναφερόμενος στην περίοδο που εργαζόταν και εκείνος στον Alpha, τόνισε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «έλυνε και έδενε» στον σταθμό ωστόσο εκείνον δεν τον επηρέασε κάπου.

«Τότε, να τη λέμε την αλήθεια, η Κωνσταντίνα έλυνε και έδενε στον σταθμό» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς και πρόσθεσε: «Πολλά κοκόρια μαλώναμε σε ξένο αχυρώνα. Εντάξει, δεν μου άρεσε αυτό που βγήκε, θα μπορούσε να είχε λυθεί πιο ομαλά. Συγκλίνω λίγο προς τη Φωτεινή. Επειδή τέθηκε δημόσια, νομίζω ότι η Φωτεινή καλά έκανε και απάντησε, εκεί της δίνω το δίκιο».

Τέλος, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε: «Στην Κατερίνα Καινούργιου γίνεται της κακομοίρας. Είναι μεγάλο το πάνελ κι έχουν και τα δικά τους. Δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα στην Έλενα Χριστοπούλου. Στο J2US είναι κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Δεν μου αρέσει το ντύσιμο του Νίκου και όλη αυτή η αγάπη με την κριτική επιτροπή, είναι ανούσιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA