Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram η Τζένιφερ Ανιστον αποχαιρέτησε τον πατέρα της που άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Τζον Αντονι Ανιστον, γεννημένος Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933, ήταν ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός και η κόρη του τον χαρακτήρισε ως «έναν από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ». 

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου

«Γλυκέ μου μπαμπά... Τζον Αντονι Ανιστον. Ήσουν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στους ουρανούς ήρεμα - και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11! Είχες πάντα τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα τώρα. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου. Μην ξεχάσεις να μας επισκέπτεσαι», έγραψε στο Instagram η Τζένιφερ Ανιστον και δημοσίευσε φωτογραφίες με τον πατέρα της. 

https://www.instagram.com/p/Ck8aKjLrYzs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τζένιφερ Ανιστον: Η αναφορά στο 11/11

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο «11/11» γιατί πρόκειται για έναν αριθμό με ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, τον οποίο έχει μάλιστα κάνει τατουάζ στο χέρι της. Ουδέποτε η ίδια δεν έχει εξηγήσει τη σημασία πίσω από τους συγκεκριμένους αριθμούς, αλλά φέρονται να συνδέονται με τα γενέθλιά της και τον σκύλο της. Η Άνιστον έχει γεννηθεί στις 11 Φεβρουαρίου, ενώ το 2011 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος σκύλος της, Νόρμαν.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Αναστασάκης

Ο Τζον Αντονι Ανιστον, γεννημένος Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933, ήταν ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Κρήτη από τη Στέλλα Τζόαν και τον Αντώνιο Αναστασάκη και έφυγαν οικογενειακώς για τις ΗΠΑ όταν ήταν δύο ετών. Όταν έφτασαν εκεί, ο πατέρας του άλλαξε το όνομα της οικογένειας και εγκαταστάθηκαν στην Πενσιλβάνια, όπου είχαν εστιατόριο. Ο Τζον Αντονι απέκτησε με την Νάνσι Ντάου την Τζένιφερ Ανιστον και με την Σέρι Ρούνεϊ τον γιο του, Αλεξάντερ.

Ο Τζον Αντονι Ανιστον έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Victor Kiriakis στη δραματική σειρά «Days of Our Lives» του NBC, στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985 και έπαιζε συνεχώς από τότε. Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA