Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άννα Φόνσου, η οποία τις προηγούμενες ημέρες ανέβαλε την εμφάνισή της στο «Στούντιο 4» λόγω ασθένειας, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής σήμερα Τρίτη (15/11) και εξήγησε τι της συνέβη, ενώ - μεταξύ άλλων - αφηγήθηκε και ένα περιστατικό όταν δύο κλέφτες μπήκαν σπίτι της, αλλά εκείνη αντί να καλέσει την Αστυνομία τους τάισε σούπα, τους κοίμισε σπίτι της και τους έστειλε για αποτοξίνωση. «Τι γρίπη ήταν αυτή... Τώρα θέλω να με ξαναπιάσει άλλη μία γιατί θέλω κάπου να πάω. Τώρα είμαι καλά, κρύωσα γιατί κάναμε αυτή τη γιορτή για τα εγκαίνια του διπλανού κτιρίου για το "Σπίτι του Ηθοποιού". Έβαλα και εγώ ένα ωραίο φουστάνι καλοκαιρινό να κάνω την ωραία και κρύωσα», εξήγησε η Άννα Φόνσου για τη γρίπη που πέρασε. 

Διαβάστε ακόμη: Το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Markos είναι εδώ: Η εξόρμηση στην Αρκαδία συνεχίζεται

Στη συνέχεια αφηγήθηκε ένα περιστατικό από το παρελθόν όταν δύο κλέφτες μπήκαν σπίτι της, έναν εκ των δύο τον γνώριζε προσωπικά και εκείνη αντί να φωνάξει την Αστυνομία, τους τάισε σούπα, τους κοίμισε και την άλλη μέρα τους πρότεινε να τους στείλει για απεξάρτηση αφού διαπίστωσε ότι και οι δύο τους έκαναν χρήση ναρκωτικών.

«Μαγείρευα μια μέρα σούπα για τον σύζυγό μου, τον Τάκη και χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγω και ανεβαίνουν επάνω δύο τύποι με σπιρούνια και τους λέω "τι θέλετε από μένα; Εγώ περιμένω τον άντρα μου, κάνω μια σούπα". Μου λέει ο ένας "κυρία Άννα, εγώ είμαι ο Δημήτρης του καθαριστηρίου. Μην το πείτε στον κύριο Τάκη, αλλά έχω αυτό το πάθος. Δώστε μας λεφτά ή ό,τι άλλο έχετε να φύγουμε"», διηγήθηκε η Άννα Φόνσου και συνέχισε: 

«"Τι να σου δώσω;" του λέω. "Εγώ μαγειρεύω μια σούπα. Μπείτε μέσα". Βγάλαμε τη σούπα από τη φωτιά και τους λέω "θέλετε να σας βάλω λίγη σουπίτσα;" Καθίσαμε και οι τρεις και φάγαμε και του λέω "πότε το άρχισες, βρε Δημήτρη, το κλέψιμο και τα ναρκωτικά;" Μου είπε ότι τον παρέσυραν και τα λοιπά. Τους έκανα και δυο αυγά μάτια και τους λέω "πού να πάτε τώρα μες στη νύχτα να βρίσκετε ναρκωτικά; Δεν κοιμάστε απόψε εδώ, θα έρθει κι ο Τάκης σε λίγο", τον ήξεραν».

«Τους έστρωσα στο σαλόνι, όμως, είχαν αφήσει έξω από την πόρτα τις μπότες τους. Έρχεται ο Τάκης και του λέω "Θα σου εξηγήσω. Ο Δημήτρης, το παιδί του καθαριστηρίου, παίρνει ναρκωτικά, τους έδωσα σούπα και αβγά". Εκείνος ήθελε να καλέσουμε την Αστυνομία, αλλά του λέω "έλα τώρα την Αστυνομία; Δεν έκαναν και τίποτα". Και του είπα να μη φωνάζει γιατί κοιμούνταν. Όλη τη νύχτα ο Τάκης δεν κοιμήθηκε. Το πρωί που ξυπνήσαμε τους δίνει ο Τάκης ένα χαρτζιλίκι και τους λέει "η Άννα έχει τη δύναμη να σας πάει να κάνετε αποτοξίνωση. Θα πάτε;" λένε αυτοί "Θα πάμε". Τους έστειλα και σήμερα έχουν ο καθένας από δύο παιδιά», κατέληξε η Άννα Φόνσου. 

Τέλος, θυμήθηκε ένα ακόμη περιστατικό κατά το οποίο ένας άντρας προσπάθησε να τη ληστέψει στον δρόμο, ενώ εκείνη κατηφόριζε από τον Λυκαβηττό και της ζήτησε να του δώσει ό,τι λεφτά έχει. «Να πάρε αυτό το πενηντάρικο, δεν έχω παραπάνω», του απάντησε εκείνη. Ωστόσο, όταν ο ληστής την αναγνώρισε της είπε: «Α, είστε η Άννα Φόνσου! Δεν θέλω λεφτά από εσάς» χωρίς να την πείθει, όμως, αφού εκείνη επέμεινε και του έδωσε τα λεφτά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA