Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του γνωστού σεφ Ηλία Μαμαλάκη, καθώς νοσηλεύεται στην εντατική, κάτι το οποίο έκανε ο ίδιος γνωστό. Συγκεκριμένα,  ο καταξιωμένος μάγειρας βρίσκεται σε νοσοκομείο της Κύπρου στη Λευκωσία. Ο ίδιος πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μέσα από την εντατική όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι αποτελεσματικοί».

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, ενώ πρόσφατα πέρασε και κορονοϊό. Οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση. Μάλιστα ήταν τόσα τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε, που ο ίδιος επανήλθε με νέο μήνυμά του γράφοντας στους διαδικτυακούς του φίλους: «Είμαι πολύ καλύτερα, με φροντίζουν, μη μου στέλνετε μηνύματα, με δυσκολεύουν».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA